Konstrakta Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pevačica Ana Đurić Konstrakta pobedila je takmičenju "Pesma za Evroviziju '22", te će predstavljati Srbiju na takmičenju u Torinu sa pesmom "In Corpore Sano". Konstraktina numera nije popularna samo u Srbiji, već i u celoj Evropi. U trendingu je na Jutjubu u 15 zemalja, a u Norveškoj je njen nastup ovih dana treći najgledaniji video na Jutjubu.

Konstraktina numera „In Corpore Sano“ postala je pravi hit i za samo nekoliko dana privukla veliku pažnju publike u Srbiji, ali i u celoj Evropi.

POGLEDAJTE JOŠ:

Ana Đurić je prvo ušla u trending na Jurjubu u Srbiji, što je i očekivano, jer stihove „Umetnica mora biti zdrava“ već danima gotovo svi pevuše.

Nakon Srbije, Konstrakta je dospela a prvo mesto u trendingu i u celom regionu, pa je u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedonij i Hrvatskoj takođe jedna od najslušanijih pesama.

U Sloveniji je nešto drugačija situacija, pa je numera, u kojoj pevačica govori o zdravlju na trećem mestu, dok je u Austiji zauzela peto mesto.

Najveće iznenađenje je što je Konstraktrina pobednička pesma veoma slušana na Malti, gde je na drugom mestu u trendingu, ali i u Norveškoj, u kojoj je na trećem mestu.

Ušla je u trending i mnogih drugih zemalja širom Evrope, kao što su Švedska, Švajcarska, Lihtenštajn, Nemačka, Holandija i Italija.

BONUS VIDEO: Konstrakta, prvi intervju nakon pobede na takmičenju za pesmu Evrovizije

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.