Tanja Savic sa decom
Foto: Instagram/tanja_savic_private

Pevačica Tanja Savić više ne krije da prolazi kroz tešku borbu kako bi vratila svoje sinove Dušana i Maksima, koje je njen suprrug Dušan Jovančević u aprilu odveo u Australiju.

Tanja veoma teško podnosi razdvojenost od dece, s obzirom da joj je i komunikacija sa njima uskraćena. Iako, od početka Tanja nije želela da govori o porodičnim odnosima, sada se oglašava tim povodom.

PROČITAJTE JOŠ

„Prestali su da me pitaju ,,Mama kada ćeš da dođeš“ i jednog momenta je to prestalo, ja im stalno govorim kako ih ja čekam ,,Dođite, mama vas čeka“. Želela sam da im napravim dom, da im napravim kuću ali jednostavno promenile su se okolnosti“, rekla je Tanja za IDJTV i dodala:

Tanja Savić
Foto: Printscreen/Tv Prva

„Mislim da svako dete treba da bude sa majkom, bez obzira što je zemlja ekonomski slabija“ izjavila je pevačica.

Inče, Tanja je nedavno izjavila i da je Jovančević odneo sav njen novac i ušteđevinu koju je čuvala za nekretninu koju je planirala da napravi.

Foto: Instagram/tanja_savic_private

„On je meni odneo sav novac i svu ušteđevinu. Njemu nisu bitna samo deca, tačno je planski uradio. Nije smeo preko granice da prenese više od 10.000 evra. Ja sam skupljala za nekretninu, zato što sam uvek plaćala kiriju. On nije želeo ništa da kupi u Srbiji. Znam da je kupio biznis kartu od 20.000 evra, mojih, naravno“, ispričala je ona u Jutarnjem programu na Prvoj.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.