Snimak s Britninog koncerta govori o užasu kroz koji prolazi

Podeli:
Foto:AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što se Britni Spirs prvi put u poslednje dve godine obratila sudu i tražila da se ukine konzervativno starateljstvo koje njen otac Džejmi i advokat Endru Volet imaju nad njom, internetom je počeo da kruži video s njenog koncerta iz 2018. godine, koji je šokirao njene obožavatelje.

Video je na svom Tviter nalogu podelio Zahari Gordon objasnivši da je snimak nastao u Atlantik Sitiju za vreme Britnine „Piece of Me“ turneje.

„Draga Britni, čini mi se da ti dugujemo izvinjenje. Bili smo toliko investirani u izvođača Britni da nismo marili za ono s čim je Britni Spirs kao osoba morala da se nosi svaki dan“, napisao je Gordon.

Video prikazuje pop princezu kako pozdravlja obožavatelja koji je na binu izveden iz publike, a ona ga zatim upozorava da bude oprezan jer je na bini „jako vruće“.

PROČITAJTE JOŠ

„Mislim da ću se onesvestiti“, čuje se kako govori. „Bolesna sam i imam temperaturu 39.“

Nakon toga je upitala muškarca za njegovo ime i nastavila da igra s njim.

Podsetimo, Britni je poslednjih 13 godina pod konzervatorskim nadzorom, što je sprečava u donošenju glavnih odluka u vsopstvenom životu (i ličnom i finansijskom), te sve odluke umesto nje donose njen otac Džejmi Spirs i advokat Endru Volet. Staratelj takođe ima ovlašćenje da oduzme punomoć u njeno ime, odlučuje ​​gde će da živi, te potpisuje poreske obrasce u njeno ime.

Odluka o tome donesena je nakon što je 2008. Britni doživela nervni slom u javnosti, te je trebala da bude na snazi do aprila prošle godine, ali je produžena sve do 2021.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar