Slaven Došlo: Izbacio sam TV, neću da se trujem

Showbiz 12. mar. 202008:30
Podeli:
Foto:E-stock/Miloš Rafailović

Glumac Slaven Došlo, pojavio se u sredu, 10. marta na prikazivanju predstave "Urednik", režisera Vojkana Arsića, na Dorćol Platzu.

On je u razgovoru za Nova.rs izneo svoje utiske o komadu, koji se tri večeri zaredom igrao na „Dorćol placu“ i sve tri večeri izazvao oduševljenje publike. Glumac Slaven Došlo bio je takođe pun utisaka pošto je odgledao predstavu „Urednik“, a onda za naš portal prokomentarisao trenutno stanje medija u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ

„Potresna mi je bila predstava, malo mi je muka. Verujem da ovo jeste pravo stanje medija u Srbiji, i ne mislim da je samo u Srbiji, već generalno živimo u vremenu u kome istina jako lako biva izmanipulisana“, izjavio je Slaven za naš portal i dodao:

Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

„Ja sam izbacio televizor i pretvaram se da živim negde drugde, ne želim da se trujem“, rekao je on za Nova.rs.

Glumac je takođe komentarisao i novu sezonu „Vojne Akademije“, te je izjavio da mu je jako drago jer serija traje i jer već sada, devet godina od početka emitovanja, postoji čitava jedna generacija koja prati seriju.

„Nova sezona se emituje, snimili smo je odavno. Vidim da je ljudi gledaju kao i sve prethodne, traje to već devet godina. Postoji cela jedna generacija koja to prati i ja sam jako zadovoljan“, zaključio je Došlo za Nova.rs.