Skromno obeležavanje Vaskrsa Dragane Katić

Showbiz 03. maj. 202123:41 > 23:44
Podeli:
Foto:Privatna arhiva

"Veliki četvrtak je za mene veoma bitan jer je taj ceo dan rezervisan za nabavku. Ustajem rano, pozavršavam sve to, a onda farbam jaja. Sve pripremam i tako godinama unazad. Međutim, ove godine smo Bojan i ja sami, a Boban je u Nemačkoj. Na Veliki petak sam, po prvi put, spremila malo skromniju trpezu, sli zato smo se u nedelju nagradili", rekla je za Nova.rs voditeljka Dragana Katić.

Voditeljka Dragana Katić uskršnje praznike provela je sa jednim sinom Bojanom jer joj je drugi sin Boban na studijama u inostranstvu. S obzirom na to da je domaćica prve lige, te da joj pripremanje jela ide od ruke, ove godine odlučila je da pripremi skromniju trpezu u odnosu na prethodne godine.

„Veliki četvrtak je za mene veoma bitan jer je taj ceo dan rezervisan za nabavku. Ustajem rano, pozavršavam sve to, a onda farbam jaja. Sve pripremam i tako godinama unazad. Međutim, ove godine smo Bojan i ja sami, a Boban je u Nemačkoj. Na Veliki petak sam, po prvi put, spremila malo skromniju trpezu, sli zato smo se u nedelju nagradili (smeh), rekla je voditeljka.

PROČITAJTE JOŠ

Dragana je inače prošle godine za Nova.rs otkrila svoje cake koje koristi i za dekorisanje jaja, pa je za Nova.rs otkrila svoj glavni trik.

„Nema mnogo trikova, samo jedan. Moje pravilo je da ubacim što više farbe da bih dobila crvenu boju. Eto, nema drugog uputstva. Ništa drugo ne radim sa jajima, osim onoga što bi svi trebalo da znaju, a to je da moraju biti hladna da ne bi popucala. To sam naučila od drugih ljudi“, rekla je voditeljka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar