Dragana Katić zbog pokojne majke se rasplakala u emisiji

Showbiz 29. apr. 202122:53 > 22:58
Podeli:
Dragana Katić, Balkanskom ulicom
Dragana Katić Foto: Ivan Dinić/Nova S

Voditeljka Dragana Katić je gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom" kroz suze govorila o najtežem periodu, kada joj je majka bila bolesna, a koja je preminula pre nekoliko godina.

PROČITAJTE JOŠ:

Njoj i njenim sinovima, blizancima Bojanu i Bobanu, odlazak voditeljkine majke je veoma teško pao, a Dragana je već u nekoliko navrata isticala da joj je bilo jako teško kada je ostala bez oba roditelja.

Dok joj je majka bila bolesna i dok ju je vodila na skener i na hemioterapiju, voditeljka je sve vreme radila i uvek bila sređena i nasmejana pred kamerama, pa niko nije mogao ni da pretpostavi sa čime se nosila. Taj period kaže da joj je bio najteži, jer je i finansijski bila u veoma lošoj situaciji.

Među teškim trenucima kojih se seća jeste i punoletstvo njenih sinova, pre kojeg je ostala bez majke, a oni bez bake. Ipak, odlučila je da im u najužem krugu porodice i prijatelja napravi proslavu, a tražila je tada pesmu „Kako si majko, kako si oče“, zbog koje joj i danas idu suze na oči.

„Ja sam tražila tu pesmu za njihov osamnaesti rođendan koji sam priredila za jako mali krug ljudi, baš prijatelja i familije. To je negde bio vrhunac večeri i negde sam znala da moji roditelji znaju da oni slave osamnaesti“, rekla je voditeljka i rasplakala se u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar