Balkanskom ulicom, Dragana Katić: 36. epizoda

Emisije 21. apr. 202109:57
Podeli:
Dragana Katić, Balkanskom ulicom
Dragana Katić Foto: Ivan Dinić/Nova S

Gost emisije "Balkanskom ulicom", autorke i voditeljke Vesne Dedić, bila je voditeljka Dragana Katić.

Voditeljka i autorka emisije „Balkanskom ulicom“, koja se emituje na TV Nova S najavila je svoju gođću Draganu Katić na specifičan način. Budući da obe vole druženje, muziku i kafanu, to je upravo bilo i prvo pitanje budući da su voditeljku inspirisali taktovi tamburaša koji su otvorili njenu emisiju.

„Nikada neću prestati da idem u kafanu do nekog svog zlatnog dana. To je prosto u našim genima Katića da volimo kafanu, da volimo čašicu, da volimo muziku, da uživamo u svemu tome. Negde sam uz to rasla i to je obeležilo kompletno moje detinjstva“, rekla je Katićeva, a potom se osvrnula na svoju prošlost.

Dragana Katić, Balkanskom ulicom
Dragana Katić Foto: Ivan Dinić/Nova S

PROČITAJTE JOŠ

„Sećam se mature. Uve mi je bilo bitno da obučem ono što ja hoću. Bila je obična crna satenska haljina,čipkane rukavice i ravne sandalice  i to je to. Uzmite u obzir, govorimo o 1984. godini. Bla sam tada zaljubljena. On je bio u matematičkom odeljenju, a ja sam bila kulturnjak. Ta kultura i matematika nisu mogle da se spoje. Da se razumemo, ceo život sam nesrećno zaljubljena“, rekla je Dragana.

Celu emisiju „Balkanskom ulicom“ sa Draganom Katić pogledajte na početku teksta.

U proteklih nekoliko epizoda kultne emisije “Balkanskom ulicom” samo neki od gostiju bili su Svetlana Bojković, Minja Miletić, Nebojša Milovanović, Miodrag Radonjić, Milena Vasić, Saša Matić, Aco Pejović, Milica Todorović, Džejla Ramović i mnogi drugi.

Emisija „Balkanskom ulicom2 emituje se svakog utorka od 22 sata na televiziji Nova S, a na početku teksta možete pogledati celu ovonedeljnu emisiju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar