Foto: Nemanja Jovanović, Instagram/severina, Zoran Lončarević

Hrvatski pisac Ante Tomić osvrnuo se na prijavu socijalne radnice protiv pevačice i izneo svoj stav o njenom dugogodišnjem sporu sa srpskim biznismenom oko zajedničkog deteta.

Severina Vučković i Milan Popović godinama se sude oko starateljstva nad sinom kog su dobili u vanbračnoj zajednici. Za sve to vreme, mediji su mnogo puta pisali o njihovim međusobnim optužbama, a nedavno je objavljeno da je socijalna radnica u Hrvatskoj podnela krivičnu prijavu protiv pop zvezde zbog uvreda.

PROČITAJTE JOŠ

Ovim povodom oglasio se i poznati hrvatski pisac i novinar Ante Tomić u autorskom tekstu, koji je Severina podelila na svom Instagram profilu uz komentar:

„E, moj Ante, okani me se svega ti… Nije li ti dosta „onog retarda“ što te tužio jer si napisao da je retard, sad ćeš navuć na vrat i ovog „mog“… Pa sretno nam“.

Tomić je stao u odbranu pevačice, a između ostalog je o njoj napisao:

„Je li netko nekad primijetio da je njezin jedinac tjelesno ili duševno zlostavljan? Je li zabilježen ikakav, ma i najmanji nagovještaj da je on ozebao, bos, ušljiv, nečist?Jede li iz kante za otpatke? Ne ide u školu jer ga majka tjera na prosjačenje? Koji je razlog da socijalni radnici ustrajno navraćaju? Nagađamo da oni od Severine žele selfie i potpisani CD, a neugodno im je izravno upitati jer baš sve što smo u ovom slučaju vidjeli upućuje na to da je poznata pjevačica nježna i zabrinuta, i uplašena, i puna ljubavi za svoje dijete, sve što jedna uzorna majka treba biti“.

On je potom spomenuo i Popovića, ali i srpskog patrijarha Porfirija:

„Jedini koji tvrdi suprotno je otac Milan Popović, a njegove roditeljske kvalifikacije Centru za socijalni rad, zanimljivo, nikad nisu bile upitne. Njega nitko nije provjeravao je li zdrav u glavi, a po svemu što smo o njemu čuli, ne bi možda bilo naodmet. Sve što o Popoviću zapravo znamo su oduševljena svjedočenja moralnih kolosa poput patrijarha Porfirija i pokojnog Milana Bandića da je riječ o bogatom i velikodušnom čovjeku. Nije bogzna što“.

Što se tiče Severininog odnosa prema socijalnoj radnici koja ju je prijavila, Tomić smatra da je pevačica čak bila blaga.

Severina
Severina Foto: E-Stock/Kobra

„Policija posljednjih dana isljeđuje Severinu zbog vrijeđanja i omalovažavanja službene osobe nakon što je nazvala Centar za socijalni rad i sve ih redom tamo ispsovala, ljuta jer su ju po Popovićevoj prijavi još jednom krenuli provjeravati. Socijalna radnica koja je podigla slušalicu navela je da takav način komunikacije smatra verbalnim nasiljem, ali prava žrtva nasilja, po našem sudu, bila je sa druge strane telefonske linije. Što god mislili o poznatoj pjevačici, ona nije ništa loše učinila. ‘Je*em vam mater svima’ čini nam se čak kao neobično blag odgovor žene koju se gotovo deset godina bez ikakve osnove bezobzirno vrijeđa i omalovažava njezino majčinstvo. Ono što ona vjerojatno, ne bez razloga, doživljava najboljim, najčistijim dijelom sebe“, zaključio je Tomić.

BONUS VIDEO: Severina nakon ročišta o starateljstvu: Jako sam tužna

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)