Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN MONTERROSA

Glumica Sandra Bulok odlučila je da pomogne medicinskim radnicima za vreme pandemije koronavirusa, te im sa dečkom Brajanom Rendalom i svojom decom poklonila 6.000 N95 maski.

Sandrin dečko je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je glumica dok su ispred nje i radnika koji je prihvatio donaciju, zapakovane kutije sa maskama. Brajan je otkrio da je donacija ideja Sandrine usvojene dece Luisa (10) i Laile (8).

PROČITAJTE JOŠ

„Deca su želela da daju maske. Njih 6.000 je pošlo za ratnike na linijama fronta u centru LA. Hvala Olivia u „Adventist Health White Memorial“. Hvala Riikardo u „Children’s Hospital Los Angeles“… Luis i Laila nisu mogli bolje izabrati“, napisao je Sandrin dečko.

Zbog nedostatka zaštitnih maski i druge opreme širom sveta, glumica je među grupom poznatih koje su donirale medicinsku opremu.

Reperi Džej Zi i Mik Mil donirali su 100.000 hirurških maski uz pomoć svoje organizacije „Reform Alliance“ Glumački par Rajan Rejnlods i Blejk Lajvli donirali su milion dolara za obroke širom Amerike Americi, a Rasel Vilsom i Sijera donirali milion obroka, preko organizacije „Food Lifeline“ iz Sijetla.

Foto: EPA-EFE/HAYOUNG JEON

Takođe, serije kojima je tema medicina, poput „Grey’s Anatomy“, „The Good Doctor“ i „The Resident“, donirali su svoju medicinsku opremu bolnicama širom Amerike.

Podsećamo, Sandra i Rendal u skladnoj vezi su od 2015. godine, a svoj privatni život pokušavaju da sakriju od očiju javnosti.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.