Rep čudo „Crni Cerak“ za Nova.rs: Avramović tvrdi da ćemo penzionisati repere

Showbiz 20. nov. 202121:32 > 21:49
Podeli:
Foto: Promo/Ivan Dinić/Nova S

Momci pod pseudonimom "Crni Cerak", lokalna trep ekipa, čiji su bitovi i rime počeli da se slušaju preko telefona po gradskim ćoškovima, a sada širom najpopularnijih klubova u Srbiji i dijaspori, danas su objavili pesmu "CC#2" za hit projekat "Južni vetar", čiji je osnovač i reditelj Miloš Avramović.

Pročitajte još:

Članove ovog sastava, koji čine Relja Despotović Seksi, Đorđe Bibić Biba, Andrija Đorđević Bandra i Miljan Rogošić Ourmoney, prate neobične životne priče koje su opisali u svojim dosadašnjim izdatim pesmama, zbog čega pretenduju da postanu veoma uspešni u poslu kojim su počeli da se bave iz ljubavi i hobija.

Klince sa beogradskog asfalta primetio je Avramović i uvrstio ih među najpopularnije rep izvođače današnjice, što dokazuje činenica da za nepunih 12 sati broje ozbiljne preglede na Jutjub platformi.

Relja Despotović je u razgovoru za Nova.rs objasnio kako je došlo do saradnje sa rediteljem „Južnog vetra“, budući da nisu toliko ostvareni medijski, iako su vrlo aktuelni na muzičkoj sceni.

„Jedan dan smo videli stori na Instagramu kod Avramovića, okačio je sliku zgrade iz našeg kraja koje su veoma su prepoznatljive (smeh). Uz našu pesmu „CC#1″ napisao je da se na svim ulicama slušamo samo mi i da ćemo da penzionišemo ostale repere. Pošto smo ostvarili kontakt, ubrzo smo otišli sa Gavranovskim, kako ga mi zovemo, u naš studio i na licu mesta već snimili dve strofe za pesmu. Tad se i dalje nije znalo mnogo detalja o pesmi, znali smo samo da treba da bude uk drill matrica. Slikali smo se sa Avramovićem kod nas u studiju ispod crvenih neonki, i sve je ukazivalo na to da će ovo zapravo biti nastavak epidemije koju smo započeli još pre par meseci“, rekao je Seksi.

On dodaje da je Miloš Avramović sjajan saradnik i da je zadovoljstvo raditi sa takvim magom u svom poslu.

„Avramovićev mladalčki duh i njegova reakcija na naš demo snimak su možda bili i najveća motivacija da se taj projekat zapravo shvati ozbiljnije od svih ostalih do sad. I mislim da smo napravili odličan posao, reakcije na pesmu su odlične, kako od publike, tako i od ljudi iz sveta muzike“, rekao je reper za naš portal.

BONUS VIDEO: Premijera filma „Južni vetar 2“ „Ubrzanje“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar