Raskid umesto oltara: Ljubavni krah Dragane Mićalović

Showbiz 28. apr. 202115:17
Podeli:
Dragana Mićalović Foto: Instagram/hipokampelefentokamela

Glumica Dragana Mićalović i biznismen Stevan Purić nedavno su prekinuli emotivnu romansu, ali odlučili su da iz ovog iskustva izađu kao dobri prijatelji i oboje se usredsrede na poslovne izazove. 

PROČITAJTE JOŠ

Magazin „Story“ došao je do pouzdane informacije da je ljubavni pa raskinuo nakon godinu i po dana, te je svako okrenuo na svoju stranu.

Mićalović i Purić sporazumno su raskinuli pre nekoliko sedmica, ali im je važno što su vezu okončali u dobrim odnosima, te se i danas smatraju prijateljima.

Nakon što su se pre nekoliko meseci odvažili na novi korak u njihovoj vezi, odnosno da ne kriju svoju prisnost u javnosti, postalo je primetno da su u poslednje vreme promenili takvu praksu. Odjednom se nisu više mogli videti zajedno, a u svim intervjuima koje bi glumica davala moglo se nazreti da je fokusirana na sve životne planove, osim onog emotivnog. Nešto veoma slično rekla je i u kratkoj izjavi za pomenuti magazin.

„Trenutno sam fokusirana na poslovne obaveze, kao i one na fakultetu, usmerena sam na sebe i svoj život“, rekla je Dragana.

Nova.rs ovim povodom stupila je u kontakt sa Purićem, koji nije želeo ništa da otkriva na ovu temu.

„Nemam komentar“, kratko je rekao Stevan, dok je Dragana ostala nedostupna do objave ovog teksta.

Pre samo pola godine, naš portal je tada došao do saznanja da ćerka pokojnog glumca Dragana Mićalovića i biznismen planiraju venčanje.

PROČITAJTE JOŠ

„Dragana i Stevan započeli su zajednički život pre više od godinu dana i toliko im je dobro krenulo od samog starta, da su praktično odmah krenuli da žive zajedno. Sve slobodno vreme provode jedno s drugim, osim kada imaju poslovnih obaveza. Jedan su od onih parova koji se jednostavno nađu. Toliko su kompatibilni da među njima nema ni svađa ni rasprava. Redovno odlaze na putovanja i trude se da svoj ljubavni odnos neguju i da to izgleda uvek kao na početku veze. Purić je shvatio da je Dragana žena njegovog života pa je odlučio i da je zaprosi, što je ona odmah prihvatila. Venčanje će obaviti na proleće sledeće godine. Da se on pita, odavno bi je oženio, ali situacija sa koronavirusom sve je otežala i usporila“, rekao je svojevremeno naš izvor blizak ovom paru.

Stevan Purić je inače Draganu držao kao malo vode na dlanu. S obzirom na to da je razveden i da ima tri ćerke iz prethodnog braka, on je pažljiv prema ženama i trudi se da im maksimalno ispuni svaku želju, baš kao što je to radio u vezi sa Draganom. Njene prijateljice često su joj govorile da je srećna žena jer ima takvog muškarca pored sebe koji je ostvaren u svakom smislu te reči.

Međutim, u ovakvim situacijama nikad se ne zna. Možda je i ovaj raskid samo privremen, kao što to inače biva kod parova.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar