Foto: Printscreen/Instagram/hipokampelefentokamela

Glumica Dragana Mićalović udaje se sledeće godine za svog dečka, biznismena Stevana Purića, sa kojim je godinu i po dana u vezi. Kako portal Nova.rs ekskluzivno saznaje, ćerka pokojnog Dragana Mićalovića i sestra Slobode Mićalović će sa svojim izabranikom obaviti crkveno venčanje na proleće, a potom će biti upriličeno i veliko svadbeno veselje.

PROČITAJTE JOŠ

„Dragana i Stevan započeli su zajednički život pre više od godinu dana i toliko im je dobro krenulo od samog starta, da su praktično odmah krenuli da žive zajedno. Sve slobodno vreme provode jedno s drugim, osim kada imaju poslovnih obaveza. Jedan su od onih parova koji se jednostavno nađu. Toliko su kompatibilni da među njima nema ni svađa ni rasprava. Redovno odlaze na putovanja i trude se da svoj ljubavni odnos neguju i da to izgleda uvek kao na početku veze. Purić je shvatio da je Dragana žena njegovog života pa je odlučio i da je zaprosi, što je ona odmah prihvatila. Venčanje će obaviti na proleće sledeće godine. Da se on pita, odavno bi je oženio, ali situacija sa koronavirusom sve je otežala i usporila“, otkriva za Nova.rs izvor blizak paru.

„Dragana je upoznala Stevanovu porodicu, kao i on njenu. Svi sle slažu da su njih dvoje jedno za drugo. On ima tri ćerkice iz prvog braka, koje obožavaju Mićalovićevu, a Stevanu je to i najbitnije, jer su mu deca na prvom mestu“, rekao je njihov zajednički prijatelj.

Ovim povodom pozvali smo par za komentar. Pa iako se Dragana nije javljala, njen budući suprug nije negirao naša saznanja, mada je svojom kratkom izjavom, čini se, rekao dovoljno.

„Za sada ne bismo ništa komentarisali. Biće vremena (smeh)“, kaže Purić za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.