Prvi zajednički projekat dve sestre: Dragana glumi Slobodinu majku

Showbiz 16. avg. 202107:05
Podeli:
Sloboda Mićalovic i Dragana Mićalović Foto:Nemanja Jovanović/E-Stock/Strahinja Kostić

Glumica Dragana Mićalović leto provodi uglavnom radno, ali je našla vreme i za odmor. Trenutno radi na dva projekta, a u jednom od njih tumači majku svoje starije sestre Slobode Mićalović.

Pročitajte još:

– Bila sam svega četiri dana na odmoru u Perastu, jednom od najmirnijih gradova u Crnoj Gori. Bili su mi potrebni mir, priroda i more. Trenutno snimam drugu sezonu serije „Igra sudbine“ i novu sezonu „Tajne vinove loze“, gde igram Slobodinu majku. To je jedan flešbek, tako da, nažalost, nemamo zajedničkih scena, ali je ona provirila malo u režiju da vidi šta sam uradila. Kaže da je divno, a ja joj verujem. Očekuje me i jedan veliki projekat – jedan film, ali o tome ne mogu još da govorim – kaže Dragana.

Ona ističe da je snimanje holivudske produkcije u Beogradu divna stvar za Srbiju, a priča i kako je upoznala dve svetske zvezde.

– To što se snima toliko holivudskih projekata kod nas je stvarno lepo za Srbiju i korisno, naravno. Imala sam priliku da upoznam Moniku Beluči i Armanda Asantea. To je fantastično! Dve rečenice sam prozborila sa Monikom. Pitala me je samo kako mi se sviđa film „Na mlečnom putu“ i, naravno, udelila sam joj kompliment da je prosto prelepa.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk…

Komentari

Vaš komentar