Sloboda Mićalović prvi put objavila fotografiju sa bliznakinjama

Showbiz 13. avg. 202119:04 > 22:00
Podeli:
Foto: Ivan Dinić/Nova.rs

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković ponosno govore o svojim bliznakinjama, koje su i odlične učenice, a pohađaju i muzičku školu. Retko se mogu videti u medijima, ali ovog puta glumica je napravila presedan i objavila fotografiju sa njima, na kojoj se vidi da su porasle i liče na nju.

Objavom fotografije sa ćerkama Verom i Milom, Sloboda je oduševila kako pratioce svoje na Instagramu, ali i svoje mnogobrojne kolege, što se može videti i po komentarima koje su joj uputili ispod fotografije: „Ovo je tvoja najelpša slika ikada“, „Divota“, „Lepotice“.

PROČITAJTE JOŠ

Glumački par važi za jedan od skladnijih na javnoj sceni. Oni svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti i retko govore o svom privatnom životu. Njihov život i događaji iz života se često mogu videti preko društvenih mreža. Njihove bliznakinje su kako je u jednom intervjuu za Bazar Vojin rekao : “ Pre svega svoje“.

„Ponekad prepoznam sebe u nekim njihovim gestovima, ali one su ipak priča za sebe, svoji ljudi. Mi se i mazimo i volimo, ali od početka pričam sa njima kao sa odraslim osobama.

Začuđujuće je to da me, kad ih nešto pitam, pa mi one kažu šta o tome misle, naprosto ostave bez teksta.

Mogu da kažem ova ovde liči na mene, ovde na Bobu, ona onde na babu… Ali, one su, pre svega, svoje“, ispričao je glumac tada.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar