Foto:Screenshot/Facebook/Mihailo Vukic

Posle 20 dana teške borbe, bivši košarkaš i suprug srpske manekenke i misice Jelene Trninić, Mihailo Vukić izlečen je od koronavirusa.

On je ovu radosnu vest podelio putem društvenih mreža:

„Pobedio sam koronu, posle 20 dana teške borbe u bolnici idem kući“, napisao je Mihailo na Fejsbuku uz hešteg #ovutvrdjavuceteskosrusiti i dodao:

Foto: Printscreen Facebook/Mihailo Vukic

 

„Ponosan sam što NIKOGA nisam zarazio i NIKOGA od svoje porodice, kolega sa posla i prijatelja doveo u opasnost osim sebe. Hvala svim sestrama, tehničarima i doktorima u Kliničkom centru Podgorica na intenzivnoj nezi. Svima na infektivnoj klinici koji rade u jako teškim uslovima i veliko hvala doktorima i sestrama u Baru kako su me pazili i raspitivali se za moje stanje. Veliko HVALA svima koji ste slali poruke podrške, brinuli i bili uz nas u najtežoj utakmici života“, poručio je Vukuć putem društvene mreže i podelio crtež svog deteta.

On je ujedno prvi izlečeni od koronavirusa u Crnoj Gori, a po izlečenju snimio je video u kome opisuje svoje iskustvo. Dok je govorio glas mu je podrhtavao i nije mogao da zadrži suze.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.