Premijere Nove S: Da sam ja neko i Aleksandar od Jugoslavije

Showbiz 15. mar. 202120:00 > 20:03
Podeli:
Foto: Promo

Gledaoce Televizije NOVA S večeras očekuju dve premijere: prvo izdanje autorske emisije Rade Đurić "Da sam ja neko" u 20.30 sati, a odmah nakon toga i prva epizoda serije "Aleksandar od Jugoslavije" u režiji Zdravka Šotre u 21 sat.

Rada nam svojom novom emisijom poručuje nam da smo smi mi „neko“ i predstavlja ljude koji mogu poslužiti kao inspiracija svima, čije priče će nas podstaći na razmišljanje i preispitivanje. Neke od tih ljudi vidimo prvi put, dok druge već znamo samo ih sada upoznajemo u nekom drugom svetlu.

Rada Đurić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Drugi novitet je svakako televizijska premijera serije „Aleksandar od Jugoslavije“ koja je snimljena po romanu Vuka Draškovića i tokom koje pratimo priču o životu „kralja ujedinitelja“. Šotra nam, kroz 15 epizoda, donosi priču o Aleksandru I Karađorđeviću, njegovom stvaranja Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca, braku sa rumunskom princezom Marijom, učešću na Pariskoj mirovnoj konferenciji ali i suspendovanju Ustava, uvođenju diktature ali i o atentatu u Marselju. Za one koji su nestrpljivi i nakon prve epizode žele da nastave gledanje, na EON-u je dostupna opcija „bindžovanje“.


U nastavku večeri gledaoce očekuje i emisija „4 i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem“. Prolećnu šemu na Novoj obogatiće i hrvatska serija „Novine“ koja počinje da se prikazuje 18. marta u 21sat. Serija opisuje život i rad novinara i urednika fiktivnog lista Novine, koji se smatra poslednjim nezavisnim i „ozbiljnim“ listom u Hrvatskoj, odnosno iskušenja sa kojima se suočavaju kada ih preuzme građevinski tajkun, vrlo blizak vlasti. Od sledeće nedelje gledamo je svakog utorka i srede u 21 sat. Na male ekrane se vraća i popularni trojac iz „Pljiža“. Mićko, Voja i Draža vas očekuju u svom standardnom terminu, četvrtkom u 21sat već od 25. marta.

PROČITAJTE JOŠ

Noviteti koje su gledaoci već imali priliku da vidie su dve muzičke emisije: „Glas, dirka, bas“ u kojoj ih Milica Janković svakog dana podseća na evergrin jazz numere ali i „Nova Super lista“ gde Marko Stolica predstavlja bendove iz regiona.
I to nije sve. Tu su i emisije „Probudi se“, „Mentalno razgibavanje“, „Utisak nedelje“, „24 minuta sa Zoranom Kesićem“, „Pregled dana“, „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, „Među nama“, „4 i po muškarca“, „Balkanskom ulicom“, „Domaćinske priče“, „Totalni obrt“, „Dobar, loš zao“, „Kefalica“ i druge.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar