Alisa Milano, Kardi Bi, Kanje Vest kombo
Foto: EPA/MATT CAMPBELL, EPA-EFE/PETER FOLEY, EPA/JUSTIN LANE

Američki predsednik i kandidat Republikanske stranke na predstojećim predsedničkim izborima Donald Tramp, poznat je kao jedan od najomražnijih ličnosti u Holivudu. Ne samo da ga velike zvezde, može se reći, ne podnose, već i podržavaju bilo koga ko bi mogao da mu bude iole ravnopravan oponent na predstojećim predsedničkim izborima koji će biti održani u novembru ove godine.

Prema rezultatima brojnih istraživanja demokrata Džo Bajden je u prednosti i ima veće šanse od Trampa da postane 46. američki predsednik jer je aktuelni šef Bele kuće suočen sa teškom epidemiološkom situacijom u SAD i nepovoljnim ekonomskim kretanjima u zemlji.

PROČITAJTE JOŠ

I baš zbog toga, kao kandidat koji ima najveće šanse da smakne Trampa – Bajden uživa i ljubav i publicitet koji mu daju mnogobrojni pevači, pevačice, glumci i glumice.

Na trenutnoj listi onih koji podržavaju Bajdena i njegovu stranku na predstojećim izborima nalazi se više od dve stotine javnih ličnosti među kojima su i Barbara Strejsend, Nil Jang, Diplo, Robert Deniro, Tom Henks, Stiven Spilberg, Alisa Milano, Džon Stjuart, Ben Aflek, Elen Dedženeris, Endi Koen, Leonardo Dikaprio, Kardi Bi, Džejn Fonda, Dženifer Hjudson, Stiven King, Adam Lambert, Džon Ledžend, Rajan Marfi, itd.

Interesantno je da postoje i oni koji već godinama kritikuju Trampa i njegovu politiku, a koji su umesto Bajdena podržavali Bilija Sandersa, koji je „ispao“ iz utakmice za predsednika ove godine.

Među njima su Madona, Tejlor Svift i Lejdi Gaga – koje se još uvek nisu izjasnile u vezi Bajdena i njegove kandidature za predsednika SAD.

U predsedničku trku se nedavno uključio i kontroverzni reper Kanje Vest, koji je umesto podrške Trampu odlučio da najavi svoju kandidaturu za predsednika, a podršku je do sada dobio jedino od Ilona Maska.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.