Podeli
Foto:Ivan Dinić/Nova S

Dobro uigrana trojka, Mićko Ljubičić, Voja Žanetić i Draža Petrović autori i voditelji humorističke emisije "PLjiŽ" i ovog puta su gledaocima Nova S televizije priredili su puno zabave i smeha govoreći na svojsvten način o raznim temama.

“Dirljivo je koliko su neki ljudi, od modnih kreatorki, pa sve do medicisnkih stručnjaka, spontano poželeli da se zahvale predsedniku za sve što radi i što je uradio za nas i za ovu državu. Igrom slučaja, to se sve poklopilo sa predizbornom kampanjom, ali potpuno slučajno, to nema nikakve veze jedno s drugim. Čak naprotiv, njemu je to možda malo i neprijatno, jer on se trenutno bavi više humanitarnim radom”, počeo je Mićko na samom početku emisije, a zatim ironično nastavio:

“On piše topla pisma penzionerima, kojima im se zahvaljuje što su bili strpljivi, zahvaljuje im se na ljubavi prema otadžbini, zahvaljuje im se što su prihvatili pomoć, njegovu i njegove strane, od 4.000 dinara i što su prihvatili da prime tih 100 evra. I ponajviše im se zahvaljuje što je svaki od njih ponaosob njemu dozvolio da koristi njegove lične podatke, tako da može da im pošalje pismo na ličnu adresu, uz račun za struju”, rekao je voditelj.

Inače, popularna emisija “PLjiŽ” emituje se od  14. maja na Nova S televiizji.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ