Otkrivamo šta dobija pobednik „Zvezda Granda“

Showbiz 15. maj. 202120:12
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Četrnaesta sezona najgledanijeg muzičkog takmičenja u Srbiji i regionu, "Zvezde Granda", najduže je potrajala, ali je za sobom donela velike promene i budžete za kandidate.

Pobednik ovog popularnog šou programa je samo jedan, kojeg će odabrati publika putem SMS glasova tokom finalne večeri koje će se održati 24. juna u studiju na Košutnjaku. Međutim, iako će trijumfovati najbolji, ostali finalisti neće ostati oštećeni od strane produkcije pa će i oni biti nagrađeni.

Kako Nova.rs saznaje, „Grand“ produkcija pripremila je brojne nagrade učesnicima. Pored devetogodišnjeg marketinga, postoji mogućnosti da pevači dobiju gratis pesmu. Produkcija je odobrila budžet od 100.000 evra za singlove koje će uraditi najpoznatiji tekstopisci, kompozitori i aranžeri, pa samim tim postoji velika mogućnost da na samom početku kandidati naprave veliki uspeh.

S druge strane, pobedniku se smeši blistava budućnost. Naime, pored devetogodišnjeg marketinga po potpisanom ugovoru, on će dobiti dve pesme i skupoceni automobil. Ne samo da će mu produkcija finansirati najbitnije stvari, već će se najbolji tim menadžeta pobrinuti oko nastupa i gostovanja u najboljim ugostiteljskim objektima.

Saša Popović
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Saša Popović potvrdio je naša saznanja u jednoj „grandovoj“ emisiji i rekao šta očekuje učesnike po završetku ovog takmičenja.

„Za razliku od prethodnih godina, želim da kažem da je ove godine produkcija odobrila budžet od 100.000 evra da se urade pesme za skoro sve, ili možda čak i za sve finaliste. Već 10 pesama je odabrano, prema tome da znate deco, vi koji dođete u finale ove godine, imatićete zalet kakav niste imali poslednjih sedam, osam godina, s tim što će pobednik dobiti malo više. On će dobiti bar dve pesme, automobil, statuu. Ali finalisti koji potpišu ugovor i dođu u finale će dobiti devet godina marketinga u „Grandu“, rekao je osnivač „Zvezde Granda“.

PROČITAJTE JOŠ

Tokom proteklih sezona, finalisti su imali priliku da nastupaju na stadionu Tašmajdan, u Štark areni, Olimpijskoj dvorani Huan Antonio Samaran… Pobednici su nagrađivani diskografskim ugovorima sa „Grand“ produkcijom, albumom ili pesmom, kao i materijalnom nagradom poput automobila ili stana.

Mnoge velike zvezde iznedrile su se upravo kroz ovo takmičenje, a dosadašnji pobednici su Branislav Mojićević, Milica Todorović, Dušan Svilar, Darko Lazić, Stefan Petrušić, Darko Martinović, Amar Gile Jašarspahić, Mirza Selimović, Haris Berković, Ibro Bublin, Aleksa Perović i Riste Risteski, Anid Ćušić i Džejla Ramović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar