Zvezde Granda na prvoj audiciji: Neki bi ovo rado izbrisali

Showbiz 04. feb. 202114:17
Podeli:
Foto: Arhiva/E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Muzičko takmičenje "Zvezde Granda", čiji je osnivač Saša Popović, i sedamnaest godina nakon početka emitovanja i dalje je najgledaniji takmičarski šou program u regionu. U potrazi za novim muzičkim talentima svake godine se održavaju audicije u brojnim gradovima, gde se zainteresovani prijavljuju i dolaze da se prikažu pred članovima žirija koji biraju najbolje među njima koji će okušati sreću u ovom prestižnom muzičkom takmičenju.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

Najveću pažnju izazvala je prva sezona, u kojoj je pobedio Bane Mojićević. Ona je izazvala neverovatno interesovanje kod publike jer se u Srbiji pojavilo nešto novo i do tada neviđeno na našim prostorima.

Za četrnaest sezona „Zvezde Granda“ su iznedrile mnogo talentovanih pevača koji su pre pojavljivanja na velikoj „Grandovoj“ sceni bili anonimni, a danas su veoma uspešni.

Pored toga što su popularni, mnogi su sebi uspeli da obezbede skupocenim stanovima, kućama, automobilima, jahtama i drugim materijalnim stvarima.

Među njima su Branislav Mojićević, Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Darko Lazić, Milan Topalović Topalko, Rada Manojlović, Milan Stanković, Sloba Vasić, Jelena Kostov, Milica Pavlović, Milica Todorović, Amar Gile Jašarspahić, Džejla Ramović, Mirza Selimović, Kaća Grujić, Kaća Živković, Stevan Anđelković, Darko Filipović, Andreana Čekić, Stefan Petrušić…

Međutim, svako od njih morao je da prođe audiciju, a sada kada vide snimke iz prošlosti, neki bi ih rado i obrisali. Neki doduše i ne bi, jer im je upravo to dokaz koliko su postigli i uspeli u životu. Mnogi nisu bili ni punoletni kada su se pojavili na audiciji pred Sašom Popovićem i Žikom Jakšićem, koji su ocenjivali njihovo pevanje.

Pogledajte naše pevače u video snimcima kako su izgledali na audiciji za „Zvezde Granda“.

Tanja Savić

Sloba Vasić

Milica Todorović

 

Bane Mojićević

Stevan Anđelković

Slavica Ćukteraš

Andreana Čekić

Mirza Selimović

 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar