Otašević o seks scenama: Zamislite da ste goli pred 15 ljudi

Showbiz 23. apr. 202120:42
Podeli:
Momcilo Otasevic
Momčilo Otašević Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

"Imao sam sigurno par takvih scena i situacija. Nikad nije prijatno. Ali, to je deo posla i na to gledam kao na svaku drugu scenu", rekao je crnogorski glumac Momčilo Otašević o snimanju eksplicitnih scena u serijama i filmovima.

PROČITAJTE JOŠ

Glumac Momčilo Otašević tokom svoje karijere odigrao je brojne uloge i nijedna mu, kaže, nije bila laka. Svaka je zahtevala posebnu pripremu i pažnju, a najzahtevnije i najneprijatnije bile su one u kojima je morao da glumi u eksplicitnim scenama. Kao pravi profesionalac, svaku je izneo maestralno. Međutim, publika ne može da vidi i ne može da zna kako se on osećao na snimanju, i koliko mu je, zapravo, bilo teško.

U razgovoru za Nova.rs, Otašević otkriva koliko mu je bilo neprijatno snimati takve scene.

„Kao prvo, kad pročitam scenario, onda znam šta mogu da očekujem. Zatim, u razgovoru sa rediteljem ili rediteljkom pričam o scenama i načinu na koji ćemo ih raditi. Tako da, ako sam prihvatio ulogu onda ću prihvatiti i da je radim kako spada, i kako od mene reditelj zahteva“, rekao je Otašević i dodao:

Momcilo Otasevic
Momčilo Otašević Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Imao sam sigurno par takvih scena i situacija. Nikad nije prijatno. Ali, to je deo posla i na to gledam kao na svaku drugu scenu“, kazao je glumac, odgovarajući na pitanje kako doživljava snimanje seks scena.

Momčilo otkriva kakve uslove ima kada dobije da snima scene seksa. “

Kad god pričamo na ovu temu, samo kažem – zamislite da ste vi sad u nekoj prostoriji sa 10, 15 ljudi oko vas (iza kamere, u režiji…), i morate biti goli ili polugoli. Kako bi ste se osećali?“, završava Otašević.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar