Oglasila se Milena Radulović o slučaju Danijele Štajnfeld

Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs; Zoran Lončarević

Glumica Milena Radulović oglasila se na svom Instagram nalogu povodom slučaja koleginice Danijele Štajnfeld, koja je u Višem javnom tužilaštvu navela da ju je pre nekoliko godina seksualno zlostavljao glumac i političar Branislav Lečić.

Milena, koja je inače početkom godine učitelja glume Miroslava Miku Aleksića optužila za silovanje, zajedno sa još nekoliko koleginica, među kojima je i Iva Ilinčić, na Instagramu je objavila simboličnu poruku podrške Danijeli Štajnfeld.

„Fajterke junajted, nisi sama“, stoji u Mileninoj objavi, u kojoj je označila i Danijelu Štajnfeld.

Foto:[email protected] radulovic

PROČITAJTE JOŠ

Štajnfeld je pre nekoliko dana pojavila u beogradskom Višem javnom tužilaštvu, na poziv tužioca kako bi dopunila svoj prethodni iskaz. Ona je, u prisustvu advokata, govorila o svom  traumatičnom iskustvu, o kom je javnost upoznala pre nekoliko meseci u svom dokumentarnom filmu, snimljenom u Americi gde trenutno i živi.

Kako portal Nova.rs saznaje, Štajnfeld je otkrila da je misteriozni silovatelj, čiji je identitet uporno skrivala od javnosti, glumac Branislav Lečić, navodeći da ju je napastvovao pre nekoliko godina dok je sa njim radila na jednom projektu.

Nakon saslušanja Štajnfeld, tužilaštvo treba da donese odluku kako će dalje postupati, a očekuje se da će Lečić biti pozvan da se izjasni povodom prijave glumice.

PROČITAJTE JOŠ

U ranijem iskazu datom pred tužiocem, glumica nije iznela bilo kakav detalj koji bi ukazao na potencijalnog počinioca. Ona je tada rekla da je reč o “veoma moćnom čoveku” koji se neprekidno pojavljuje u javnosti.

Glumac Branislav Lečić je ovim povodom za Nova.rs dao kratak komentar:

“Ne mogu da imam komentar na jednu tako osetljivu temu, dok iz Tužilastva ne dobijem poziv i ne dobijem crno na belo da me je optužila za takvu stvar.”

Lečić se potom oglasio i saopštenjem u kome je naveo da su optužbe mlade glumice gnusna laž.

“Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje”, naveo je Lečić povodom optužbi Štajnfeld.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar