Petar Strugar Zlatni decko
Petar Strugar Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Glumac je nekoliko puta javnosti predstavljao svoje izabranice.

Danas je odjeknula vest da je Petar Strugar u ljubavi sa koleginicom Kalinom Kovačević, ali su oboje to ubrzo demantovali.

Glumac je prošle godine dobio sina Ivu sa misterioznom Oljom, a neposredno pre toga bio je u vezi sa pevačicom Milicom Todorović.

Foto: Pritnscreen/Youtube/AmiGShow

Od trenutka kad su on i Milica raskinuli javnost nije znala ništa o Petrovom životu, pa su zato mnogi bili u čudu kad su saznali da je poznati glumac nakon raskida dobio sina.

Mnogi su zaboravili da je Petar pre skoro deceniju u braku bio sa šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić. Njih dvoje su se nakon dve godine zabavljanja venčali 2013. godine, na intimnoj proslavi u Zemunu, a u junu 2014. dobili sina.

Posle više od godinu dana nakon venčanja, poznati glumci odlučili su da se rastanu.

Iako su na sve načine pokušali da sačuvaju svoj brak, kada su shvatili da je to ipak neizvodljivo, Ivana i Petar zajedno su doneli odluku da život nastave odvojeno.

Njihov odnos obeležio je i jedan incident sa taksistom. Strugar je najpre tvrdio da je taksista njega napao prvi jer je nakratko zaustavio saobraćaj kako bi se njegova žena parkirala, dok je taksista tvrdio da je Strugar njega pretukao samo zato što mu je svirnuo da se skloni s puta.

Malo ko zna i da je glumav bio u vezi sa voditeljkom „Parova“ Anđelom Lakićević.

Naime, Anđela Lakićević je pre nekoliko godina otkrila da su Petar i ona zajedno studirali, ali i zabavljali se u tom periodu.

„Petar i ja se znamo jer smo studirali zajedno i ista smo klasa“, istakla je tada voditeljka koja je studirala glumu na Cetinju.

„Ako baš želiš da znaš, Petar i ja smo bili momak i devojka dve i po godine dok smo studirali“, rekla je Anđela.

Njihova veza nije potrajala duže jer se Petar zbog rada na ulozi za film „Montevideo“ preselio u Beograd.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših poznatih parova

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare