Novi estradni rat: Ivana Selakov tvrdi da ju je Aca Lukas prevario

Podeli:
Aca Lukas i Ivana Selakov
Aca Lukas i Ivana Selakov Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Ivana Selakov i Aca Lukas objavili su juče četvrti duet, koji je obrada njegove pesme "Svatovi" iz devedesetih. Nije prošlo ni 24 sata od objave dueta, a među njima je već izbio rat.

Naime, Ivana Selakov je samo nekolio sati nakon objave pesme obavestila pratioce na Instagramu da je prevarena od strane svog saradnika na duetu, te da će spot za pesmu biti uklonjen s Jutjuba do daljeg.

PROČITAJTE JOŠ

„Svi vi koji pratite moj rad godinama, znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi ‘Svatovi'“, počela je pevačica svoje izlaganje, te nastavila:

„Cela ideja projekta je bila moja, kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine. Voli vas Ivana.“

Pevačica nije do kraja precizirala šta je tačan uzrok svađe, a Lukas se još uvek nije oglašavao ovim povodom.

Aca Lukas i Ivana Selakov pre dueta „Svatovi“ snimili su tri zajedničke pesme – „Daleko si“, „Ljubav u doba kokaina“ i „Omaklo mi se“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar