Mile Kekin Foto: TANJUG/ JAROSLAV PAP/ bg

Zbog velikog interesovanja, redakcija Nova.rs obradovaće još petoro svojih čitalaca kartama za koncert Hladnog piva na Tašmajdanu.

Najbrži čitaoci koji se jave na mejl [email protected], dobiće karte za koncert Hladnog piva na beogradskom stadionu Tašmajdan, koji je zakazan za subotu, 21. avgusta.

Petoro najbržih čitalaca dobiće po dve karte za koncert.

PROČITAJTE JOŠ

Detalje u vezi s preuzimanjem karata saznaćete ukoliko imate sreće da budete u petoro najbržih.

Predstojeći koncert Hladnog piva na Tašmajdanu biće najveći do sada. Frontmen Mile Kekin obećava najveće hitove koje bend stvara već tri decenije.

„Naravno da ima treme, ima više posla oko toga. Želimo pokazati šta smo sve naučili posle 30 godina, odnosno posle 20 godina od koncerta u bašti SKC-a“, rekao je Kekin.

„Ovog puta ćemo se okrenuti samo hitovima, jer mislim da smo se zaželjeli toga posle godinu i po dana prisilne pauze, tako da ćemo – to će biti jedan grejtest hit koncert. Prvi put ćemo nastupiti sa klasičnim muzikantima, sa gudačkim kvartetom ćemo izvesti stare pesme Hladnog piva, prvi put ćemo ukrstiti mačeve sa ljudima koji više znaju o muzici nego mi, ali mislim da će biti zanimljiv okršaj“, kaže Kekin.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)