Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Inostrani mediji ovih dana govore o vezi Nadin Gonsalves, majke fudbalera Nejmara, i trideset godina mlađeg Tijaga Ramosa, inače poznatog i kao jednog od velikih fanova slavnog sportiste.

Kako prenose inostrani mediji, Tijago je svojevremeno poslao poruku podšrke pomenutom fudbaleru, navodeći da mu je Nejman inspiracija.

PROČITAJTE JOŠ

„Nejmar, fantastičan si, ne znam kako da objasnim emocije koje osećam, ja sam tvoj obožavalac. Kada vidim kako igraš i ja sam motivisan, nadam se da ću jednog dana imati priliku da ovu poruku pročitam sa tobom, da budem tvoj brat i igram sa tobom. Znam da ćemo se jednog dana upoznati jer sam ja sanjar, ali nikada neću odustati od cilja. Ostani uz Boga, mnogo uspeha i radosti ti želim“, navodno je napisao on pre nekoliko godina.

Foto: Instagram/nadine.goncalves/tiagoramoss

Njegova trideset godina starija partnerka Nadin, zapravo je predsednica Nejmarovog institua koji je zadužen za humanitarne akcije i podršku inkluzije u društvu.

Oni su se navodno upoznali upravo preko Nejmara, koji je zajedno sa Nadinim bivšim suprugom podržao njihovu vezu.

Tijago ima dvadeset dve godine, poreklom je iz Brazila, a iako se nekada bavio fudbalom, trenutno je „gejmer“ i influenser.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.