Ne odvajaju se: Brenin sin ni da mrdne od devojke

Showbiz 25. maj. 202121:45
Podeli:
Sandra Miljaković i Viktor Živojinović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačica Anastasija Ražnatović večeras je priredila proslavu u jednom restoranu na Topčideru povodom 23. rođendana i okupila najbliže prijatelje i saradnike.

PROČITAJTE JOŠ

Među prvima je stigao mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor Živojinović, sa devojkom Sandrom Miljaković. Otkako je Živojinović uplovio u vezu sa šminkerkom buklalno se ne odvaja od nje. Ko ih ne poznaje moglo bi se protumačiti da Sandra ne dozvoljava Viktoru da mrdne bez nje, ali to ipak nije slučaj kod njih.

Njihovi prijatelji kažu da su veoma skladan i normalan par, da ne prave jedno drugom ljubomorne scene i da lepo funkcionišu, posebno kada su zajedno. U poslednjih godinu dana redovno odlaze na porodična putovanja sa Brenom, Bobom i Aleksandrom Prijović, koji su Sandru prihvatili već nakon upoznavanja.

Anastasija Ražnatović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Posle Viktora, na rođendan je stigla Svetlana Ceca Ražnatović sa dečkom Bogdanom Srejovićem.

Iako je večeras slavljenica u centru pažnje, ona nije došla prva da dočeka svoje goste već je to učinila njena majka.

Među ostalim gostima su i Marina Visković, Elma Sinanović, Aleksandra Mladenović, Stevan Radivojević, Biljana Spasić i drugi.

Podsetimo, Anastasija je danas, na svoj rođendan, objavila dve nove pesme „Izvini“ i „Gotovo“ koje su već pokupile brojne preglede na Jutjubu i društvenim mrežama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar