Anastasija Ražnatović: Devojke se pronalaze u mojim pesmama

Showbiz 25. maj. 202118:21 > 19:22
Podeli:
Anastasija Raznatovic
Anastasija Ražnatović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Mlada pevačic Anastasija Ražnatović danas proslavlja 23. rođendan, a to je bio razlog da publiku obraduje sa čak dve nove pesme.

Numere „Izvini“ i „Gotovo“ ugledalE su svetlost dana, a interesantno je da ćerku Svetlane Cece Ražnatović možemo videti u dva izdanja, prvo kao Šeron Stoun iz čuvenog filma „Niske strasti“, dok je drugi spot u tinejdžerskom stilu.

Od samog početka stvaranja, Anastasija je vredno učestovala u svemu, te vodila računa oko svakog detalja, od snimanja pesme do realizacije spotova. Što se tiče novih projekata, „Gotovo“ je snimila još prošle godine, a „Izvini“ se rodila pre nekoliko nedelja.

„Bila sam izuzetno uzbuđena, inspirisana i ispunjena dok sam snimala u studiju i kasnije kad smo snimali spotove. Mislim da će se to i osetiti u pesmama i videti. Vrlo sam zadovoljna kako je sve ispalo i sigurna sam da će se i publici dopasti koliko i meni“, rekla je Anastasija ovim povodom i dodala koja pesma je njen favorit:

PROČITAJTE JOŠ

„Teško mi je da se odlučim za jednu. I jedna i druga pesma su mi mnogo drage i prirasle srcu i zaista ne mogu da odaberem samo jednu. Drugačije su potpuno i svaka ima neki svoj šmek i nešto svoje jedinstveno što se meni dopada. Pa u svakoj se svaka devojka može pronaći u nekom delu (smeh). Što se tiče pesme „Gotovo“, ne mogu da kažem da se pronalazim u njoj skroz jer se radi o patološkoj vezi, a ja bih za svoju rekla da je vrlo stabilna i normalna. Ali, verujem da se nađem u takvom odnosu da bih se mogla poistovetiti sa tim, ipak sam je ja napisala (smeh). Što se tiče numere „Izvini“, deo teksta s kojim se saosećam bi verovatno bio „Ja jesam fina al’ do neke granice, a posle toga samo lete varnice“, izjavila je Anastasija ovim povodom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar