Goca Tržan o odnosu sa mužem
Foto: Srđan Božinović

Goca Tržan ponosna je na svoje telo.

Goca Tržan nema dlake na jeziku, a nije ni stidljiva kad je pokazivanje tela u pitanju, te ne čudi što, od svih modnih trendova, najviše voli svoje golo telo.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica je govorila o modi, pa otkrila šta najviše voli da nosi, a onda se dotakla i golotinje.

„Volim garderobu koja je ženstvena, ali neobično ženstvena, sofisticirana. Uvek sam bila sklona eksperimentisanju kada su modni stilovi u pitanju, ali što sam starija, sklonija sam tome da nosim ženstvenu klasiku, jer čini mi se da je to stil koji ističe moju figuru i moju prirodu, i definiše me na najbolji mogući način. Pratiti modne stilove po svaku cenu i uklapati se u nešto što je propisano modnim časopisima potpuno je nepotrebno. Mislim da je filozofija nošenja garderobe koja je po svaku cenu ista kao u modnim časopisima potpuno bezveze, ima smisla samo ako želite da ispratite koji model cipela ili kroj je u trendu“, kaže Goca i dodaje:

Goca Tržan Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Iskreno, ja se najbolje osećam kada sam gola! Možda zvuči sumanuto, ali je tako. A od garderobe mislim da mi najbolje stoje kratke suknje i haljine. Marke mi uopšte nisu bitne, volim garderobu sa koje ne vise etikete, jer mi je to neukusno da vidim! Više volim garderobu koja ima dobru foru, da nije mnogo skupa, da može lako da se promeni da mi ne bude žao da je iznosim, jer problem je kod mene što ja ne mogu da kupim jedno i da imam zauvek“, objasnila je Tržanova i dodala da se, kada je u pitanju scenska odeća, savetuje sa stručnjacima:

„Imam pomoć stilistkinje, ona je mlada žena, obrazovana, izverzirana za te stvari, vrlo dobro zna o čemu priča kada me savetuje, i njoj mnogo verujem. Ta saradnja traje poslednje dve godine“.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših prirodnih pevačica

Komentari

Svi komentari (0)