Muž Done Ares: Naša priča je zbog smrti ostala nedovršena

Showbiz 28. jun. 202010:08
Podeli:
Foto: Instagram/donnaares

Pevačica Dona Ares preminula je 2017. godine u 41. godini, nakon duge i teške bolesti. Njen suprug Džavid Ljubovci bio je sa njom u njenim poslednjim danima u rodnoj kući u Bihaću, a sada je istakao da ne želi da se govori o Doni, jer je njihova priča ostala nedovršena.

„Ja ne bih zaista za sada ništa pričao, komentarisao na tu temu. To je priča koja je ostala nedovršena. Sve što bih rekao bilo bi malo, a sa druge strane bilo bi puno. Ne bih želeo da na tu temu barem za sada pričamo. Ne volim da se vraćam na stvari koje su bile, jer čovek prođe svašta u životu, a na kraju se mora pomiriti sa sudbinom“, rekao je on za bosanski Express.

PROČITAJTE JOŠ

Na pitanje da li je posle Done smogao snage da nađe novu ljubav nije želeo da odgovori, već je istakao da je posvećen isključivo svom poslu i muzici.

„Nikada nisam pričao o mom privatnom životu, pa bi tako da preskočimo i to pitanje. Ja sam u životu sreo dosta ljudi koji vole dosta da pričaju, a na kraju se ispostavilo da tom velikom pričom samo skrivaju vlastito neznanje.Iskren da budem ja sam u Nemačkoj preokupiran samo muzikom“, kaže Džavid.

Foto: Printscreen/YouTube/SimpleMann7

Podsetimo, Dona Ares i Džavid emotivnu vezu započeli su devedesetih godina, dok su se 2011. godine venčali. A pevačica je svojevremeno objavila na Instagramu da je izgubila poverenje u svog supruga.

„Gotovo je i nije mi žao! Gde nema poverenja tu nema ničega! Nikada! Zbogom, hej hej…“, napisala je Dona tada.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.