Najveće ljubavi koje je prekinula tragedija

Showbiz 28. jun. 202009:00 > 00:56
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Javnost je dosta upućena u živote slavnih, a poznati parovi i te kako privlače veliku pažnju. Neke od najlepših ljubavnih priča desile su se upravo na javnoj sceni, a okončale su se na tragičan način.

Poslednji u nizu tragični rastanak dogodio se 18. juna, kada je reditelj Igor Torbica preminuo, a iza sebe ostavio dugogišnju devojku glumicu Hanu Selimović. Ljubav između Hane i Igora trajala je pet godina, a nakon njegove smrti ona je ostala neutešna, čemu svedoče njene objave na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

Gledam te, u dusu, zauvek. Jedini moj.

A post shared by Hana Selimovic (@mitraljeza) on

“Gledam te, u dušu, zauvek. Jedini moj“, napisala je ona uz njihovu zajedničku fotografiju, a u prethodnom statusu istakla je da je vreme bez njega izgubilo smisao.

„Dragi prijatelji, hvala vam na rečima i pomoći koju nam tako velikodušno pružate. U mom srcu je puno ljubavi za čoveka koji mi je pružio najlepše trenutke života da želim da je podelim sa svetom. I pustim svetlo i život da odnesu pobedu, nad besmislom ovog vremena. Igor je bio i ostaće moj svetionik. Ka njemu idem, zauvek. Takvi ljudi su retki, njih treba samo voleti

Glumački par Milena Dravić i Dragan Nikolić, po mišljenju mnogih bili su primer prave ljubavi. Njih dvoje su se upoznali sasvim slučajno, a voleli se do poslednjeg trenutka. Čuveni Gaga i Milena čitavog života su jedno drugom bili bezrezervna podrška, a velika ljubav ih je dočekala i u starosti. Kada je legendarni Gaga preminuo 2016. godine, njihova ljubav nije počela da beldi. Milena je preminula dve godine kasnije, a njihova priča ni dan danas nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Foto: Zoran Lončarević

“Kad sam joj prišao, imao sam utisak da mi je to stara školska drugarica koju dugo nisam vidio ili neka devojka iz kraja koju poznajem ceo život. Upravo u tome je njena prava veličina. Osvojila me je svojom neposrednošću i normalnošću, uprkos velikoj popularnosti koju je već tad uživala. Mogla je da se ponaša kako hoće i niko joj ne bi zamerio, jer je već tada bila jedna od naših najvećih zvezda. To je nešto čime ona pleni i osvaja“, govorio je glumac o svojoj najvećoj ljubavi Mileni.

Pevačica Anabela Atijas jednom prilikom je otrkila da je tokom rata u Bosni tragično ostala bez ljubavi svog života.

„On je želeo da završi neke administrativne poslove pred povratak u Švajcarsku. Otišao je u Goražde i pronađen je mrtav. Poginuo je. Od tog trenutka moj život se okrenuo. Sva lepota i bezbrižnost su nestali, a došli su teški dani“, ispričala je ona svojevremeno.

Makedonski pevač Toše Proeski nastradao je u sabraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine, a njegova devojka Andrijana Budimir godinama nakon tragedije nije želela da pusti drugog muškarca u svoj život, što je jedan od pokazatelja da je on bio njena najveća i neprežaljena ljubav.

Foto: Zoran Lončarević

„Svi su me ubeđivali da ne smem da odustanem. Govorili su mi da život ide dalje i da nešto treba da radim“, rekla je ona jednom prilikom.

Međutim, kada posle nekog perioda smogla je snage da nastavi dalje, a onda se 2013. udala i dobila sina.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

PROČITAJTE JOŠ