Mina Kostić otkrila kako je zbog snimanja spota završila u bolnici

Showbiz 07. okt. 202119:06
Podeli:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Mina Kostić je svojevremeno zbog snimanja spota sa grupom "Twins" završila u bolnici. Pevačica je nedavno sa kolegom Nešom otkrila detalje te nezgode.

Njen kolega Neša „Twins“ ispričao je u jednoj emisiji detalje sa snimanja spota za čije potrebe je Mina ušla u bure ledene vode, nakon čega se razbolela.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Kostić (@minakostic_official)

PROČITAJTE JOŠ

„Mina je ušla u hladnu vodu, jedino je ona mogla da stane u bure“, rekao je Neša dodajući da je od svih devojaka jedino ona imala odgovarajuću građu za bure.

„Bila sam stvarno najsitnija i imala sam neku zlatnu periku. Bila je baš, baš hladna voda sećam se. Posle toga sam se razbolela. Sve ima svoju cenu“,  rekla je Mina u emisiji „Grand magazin“.

Mina Kostić dugo traje na muzičkoj sceni i njeni hitovi su brojni. Za naš portal je otkrila jednom prilikom da je odbila pesmu „Aspirin“ koja je postala hit.

„Nije mi krivo što sam odbila pesmu, taman posla. Nikada se tako ne osećam zbog takvih stvari. Nije kome je namenjeno nego kome je suđeno. Drago mi je da je baš Seka snimila „Aspirin“ jer ju je iznela baš onako kako treba i napravila hit. Bilo je dosta pesama koje sam odbila, ali sad ne mogu da ih sw setim“, rekla je Mina za naš portal.

 

 

Bonus video: Ko je Tea Tairović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar