Foto: Promo/Aleksandar Letić

Ljubitelji serije "Senke nad Balkanom" i čitaoci portala Nova.rs, od ponedeljka će imati prilike da na našem sajtu ekskluzivno pogledaju sve epizode druge sezone popularne serije.

Zbog velikog interesovanja za četvrtu sezonu „Ubica“, koju su fanovi serije ekskluzivno mogli da prate na našem sajtu tokom proteklih nekoliko meseci, portal Nova.rs i kompanija United Media nastavljaju dobru praksu i odlučili su da publici omoguće mogućnost da sada ponovo, potpuno besplatno, pogledaju i celu drugu sezonu serije „Senke nad Balkanom“.

PROČITAJTE JOŠ

Za one nestrpljive, koji još ovog vikenda žele da se prepuste bindžovanju „Senki“, postoji mogućost kupovine cele sezone na platformi EON, po ceni od samo 990 dinara.

Foto: Promo/Aleksandar Letić

Ova usluga je dostupna svima, bez obzira na to da li su korisnici SBB usluga ili ne. Sve što je potrebno jeste da odu na sajt eon.tv, izaberu paket „Senke nad Balkanom“, popune podatke i izaberu način plaćanja: SMS-om ili karticom i uživaju u nastavku serije.

Foto: Promo/Aleksandar Letić

U glavnim ulogama u „Senkama“ moći ćete da gledate neke od svojih omiljenih glumaca među kojima su Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, Leona Paraminska, Nataša Ninković, Bogdan Diklić, Vesna Trivalić, Marko Grabe i Igor Đorđević.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare