Jelena Tomašević i Marija Šerifović
Jelena Tomašević i Marija Šerifović Foto: Goran Srdanov, Filip Krainčanić/Nova.rs

Poznate pevačice su vršnjakinje, a rasle su u istom gradu.

Marija Šerifović rođena je 1984. godine, samo godinu dana nakon njene koleginice Jelene Tomašević.

PROČITAJTE JOŠ:

Poznate Kragujevčanke su išle u istu gimnaziju, a Marija je otkrila da joj je Tomaševićeva uvek uzimala pobedu na takmičenjima.

„Nisam imala pojma da pevam, katastrofa. Ne sećam se, ali Jelena i ja imamo našu istoriju, od tog festivala, pa preko sledećeg, pa preko 3K Dur-a. Ja Jelenu obožavam, mi smo u našoj školi bile jin-jang, doslovno. Majke mi, ja možda nosim i traume, jer je i na prvom i na drugom i na trećem, ako ih je bilo tri ili dva festivala, ona pobeđivala. Jelena je pobedila i na 3K Duru te godine kad sam bila ja, verovatno je to bila neka trauma i onda sam rekla: ‘E, nećeš ga, dosta je, sad je kraj’, ali da, bila sam jako ljuta“, ispričala je Šerifovićka u emisiji „Šok tok“, dok je i Jelena Tomašević otkrila šta misli o svojoj koleginici.

Starija pevačica je imala samo reči hvale za Mariju.

„Mara je uvek bila kraljica i kad je bila mala. Ona je uvek bila drugačija, svoja i vanserijski talentovana. Uvek kad pomislim na nas kad smo bili deca, uvek mi je taj njen božanski dar kao prva njena karakteristika, koju je zadržala, hvala bogu i do dana današnjeg. Mnogo sam ponosna na nju, što ona taj svoj dar koristi na pravi mogući način i što je dosledna sebi i svom karakteru i svojoj muzici. Mi smo išle takođe u Prvu Kragujevačku gimnaziju zajedno, sretale smo se po hodnicima, dolazile jedna drugoj na svirke po Kragujevcu, gde smo imale koncerte još tada. Tako da mogu slobodno da kažem da sam ponosna na nju, kako vodi svoju karijeru i što je uzor svim mladim pevačima današnjice“, rekla je Jelena.

BONUS VIDEO: Marija Šerifović: Nikod od mojih dosadašnjih partnera nije bio vredan prikazivanja

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)