Marija Kilibarda je u vezi sa sinom glumice koju svi volimo: Svekrva je obožava

Podeli:
Marija Kilibarda
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Marija Kilibarda je već više od godinu dana u vezi s Branislavom Vučelićem, a malo je poznato da je on sin naše čuvene glumice.

Voditeljka ne skriva sreću sa svojim izabranikom s kojim je vezu započela prošle godine, pre početka pandemije koronavirusa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

“Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav i niti dugoročno kvalitetan“, rekla je Kilibarda i otkrila da ona i njen izabranik imaju potpuno otvoren odnos:

PROČITAJTE JOŠ

“Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva“, rekla je ona nedavno u razgovoru za magazin „Story“, ali do sada atraktivna voditeljka nije pričala za javnost kakav odnos gaji sa njegovom porodicom.

Branislav Vučelić je inače sin predsednika FK Partizan Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović, koju smo svi najviše pamtimo po ulozi čuvene Natalije Šćekić u seriji „Srećni ljudi“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Da prema Banetovim roditeljima i sestri Ani gaji neizmerno poštovanje i ljubav, Marija Kilibarda je pokazala kada je objavila fotografiju na kojoj poziraju zajedno sa širokim osmesima.

Banetova majka, glumica Ljiljana Dragutinović o Mariji ima samo reči hvale:

Ljiljana Dragutinović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

“Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna, čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno“, rekla je za Blic i priznala da priželjkuje unučiće.

“Naravno, kako da ne, to nikada ne pitajte nijednu majku. Naravno da želim“, rekla je glumica.

Bonus video

Voditeljka odbrusila gostu – Ja sam Sanja, a ne Maja

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar