Majka kandidata želi trampu sa Karleušom: Daje muža za Duška

Showbiz 10. maj. 202123:21
Podeli:
Strahinja Zivanovic, Jelena Karleusa kombo
Foto: Printscreen/Zvezde Granda, Arhiva

Strahinja Živanović jedan je od kandidata koji je došao do šestog kruga, a zahvaljujući podršci koju mu jedan član njegove porodice pruža, kandidat je zadobio velike simpatije od strane Jelene Karleuše.

Naime, njegov tata koji je svaki put deo podrške, otvoreno je priznao divi da je njen veliki fan, a to je i dokazao pre par meseci na Kopaoniku.

Pročitajte još:

S obzirom na to da radi na najpopularnijoj srpskoj planini, omogućio je Jeleni da na žičaru ide preko reda, što je njoj svakako imponovalo. Nakon toga, dao joj je i javno obećanje da će biti njen lični bodigrad i to bez novčane nadoknade.

Ovim povodom, javila se i Strahinjina mama, te je poručila divi da će u šestom krugu ona biti umesto svog supruga u podršci jer ima jedan predlog za nju.

„Svima je poznata tematike mog tate i Jelene Karleuše. Svi pitaju mamu kako je to dopustila“, rekao je Strahinja u emisiji „Zvezde Granda specijal“ pa dodao:

„Mama je najavila dolazak u podršku sledeći put. Napraviće trampu sa Jelenom. Duško ide kod nas, tata ide kod Jelene, ali razliku u kilogramima između Duška i tate, Jelena mora da doplati“.

Strahinja Zivanovic
Foto: Printscreen/Zvezde Granda

Svi u studiju su se oduševili ovom idejom i nasmejali do suza, a takmičar je dodao:

„Realno, ja ne pevam. Negde mora da se profitira, pa onda da utopimo tatu. I mama da pobedi“, piše GrandOnline.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar