Zvezda Granda Anastasija: I da pobedim, ne dam starački dom

Showbiz 06. maj. 202120:19
Podeli:
Anastasija Icurup
Anastasija Ićurup Foto:Screenshot/Youtube/Zvezde Granda

Učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Anastasija Ićurup, koja se u nekoliko krugova istakla po talentu, stasu i neobičnim stajlinzima, zaposlena je u jednom staračkom domu na Banovom brdu.

Pevačica iz Melenaca, koja živi u Beogradu, više od godinu dana radi kao negovateljica po smenama od 12 sati i dežurstvima od 24 sata. Pre nego što je u Srbiji registrovan prvi zaraženi koronavirusom u martu prošle godine, Anastasija je uporedo pevala u klubovima i proslavama, pa je jedva uspevala da uskladi svoje obaveze.

U razgovoru za Nova.rs učesnica popularnog muzičkog šou programa otkriva kako se zaposlila u Staračkom domu i da li joj je naporan rad sa starijim licima.

„Zaposlena sam u Staračkom domu na Banovom brdu i uživam u svom poslu. Završila sam medicinski kurs i obučena sam za taj posao. Pošto sam po prirodi komunikativna i volim ljude, radim sa pacijentima koje presvlačim, kupam, hranim, dajem im lekove, radim negu… Radim po smenama. Nekada je to 12, a nekada 24 sata. Noćne smene su malo napornije, pogotovo jer idem na časove pevanja i onda se malo teže uklapam s vremenom. Čak sam bila i u karantinu zatvorena u domu 15-ak dana i uopšte nisam izlazila. Međutim, nije mi bilo teško. Obožavam da komuniciram sa tim starijim ljudima, oni su mi kao bebe. Vezala sam se jako za te ljude“, kaže pevačica i dodaje kako je uspevala da se organizuje kada je imala svirke.

Anastasija Icurup
Anastasija Ićurup Foto:Screenshot/Youtube/Zvezde Granda

PROČITAJTE JOŠ

„Kada sam imala zakazan nastup, onda sam tog dana uzimala slobodan dan. Kada sam završavala sa svirkom, žurila bih kući da stignem do 5 ujutro da se istuširam i spremim, i odmah na posao. To mi je, možda, najnapornije jer treba izdržati na poslu do 19 sati, iako je prethodna noć bila neispavana. Mada, to je sve moja volja. Sutra, i ako bih ušla u finale ‘Zvezda Granda’ i postala neka zvezda, nikada ne bih napustila starački dom, pa makar radila i pet smena“, rekla nam je takmičarka.

Anastasija kaže da se za takmičenje prijavila na nagovor majke.

„Ranije sam učestvovala u dva muzička takmičenja. Zahvaljujući mojoj mami, danas stojim na velikoj ‘Grandovoj’ bini. Ona me je gurala u privatne škole za talente i zahvalna sam joj na tome. Što se tiče mog učešća, zaista nemam tremu kad izađem na binu. Tada ne razmišljam ni o čemu. Navikla sam na to jer dugo radim po klubovima, imam komunikaciju s ljudima. Dobila sam dosta pratilaca na Instagramu, ljudi me podržavaju, a ja kao da još uvek nisam svesna šta mi se događa“, kazala je Anastasija i osvrnula se na saradnju sa mentorkom Jelenom Karleušom.

„Jelena je stroga, ali je super. Po mom mišljenju, ona je najrealniji član žirija“, rekla je Anastasija.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar