Kuda u provod: Prvi vikend „na slobodi“ posle korone

Showbiz 04. jun. 202118:24
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nakon više od petnaest meseci pandemije koronavirusa, čini se da se situacija polako stišava - barem o tome svedoči manji broj zaraženih, preminulih i onih na respiratorima, ali i otvorene bašte i lokali širom Beograda. Ukoliko biste želeli da ovaj vikend provedete van kuće, negde u provodu, a vakcinisani ste protiv koronavirusa, u tekstu u nastavku nalazi se par predloga.

Baruta je rejverima glavna asocijacija za big event koji se čeka nedeljama i za koji se karte kupuju mesecima unapred, a Barutana ovog vikenda otvara osmu sezonu. Ljubitelji elektronskog i alternativnog zvuka uživaće u muzici omiljenih lokalnih di-džejeva.

PROČITAJTE JOŠ

U petak 4. juna od 19 časova do ponoći, za di-džej pultom će se smenjivati Ilija Đoković, Kid Kimi i Lanna. Sledeće večeri, u subotu 5. juna, u istom terminu, za muzičku selekciju u klubu zaduženi su: Lea Dobričić, Andrew Meller i Katalina.

Klub Half se takođe otvara.

Mesto koje je uvek dobra ideja i sa kojim nema greške se takođe otvara ovog vikenda, a tokom treće letnje sezone kluba se očekuje predobra atmosfera. Otvara je Runy u specijalnom šestočasovnom setu, a počinje od 18 časova.

Drugstore se takođe otvara ovog vikenda, a mesto je poznato kao druga kuća obožavateljima rejva. Žurke počinju od 17 časova, a samo će „najjače glave“ izdržati tokom cele noći.

Ukoliko ste ipak za neku mirniju varijantu i tehno muzika nije nešto u čemu volite da uživate – beogradska pozorišta nude savršen repertoar.

Večeras se u Jugoslovenskom dramskom pozorištu održava predstava „Hotel Slobodan promet“ u režiji Borisa Liješevića, a uloge tumače   Vojin Ćetković, Anđelika Simić, Srđan Timarov, Nataša Tapušković, Dragan Jovanović/Andrija Milošević, Bojan Dimitrijević, Milica Gojković i Miodrag Dragičević. U nedelju, od 20.30 časova u istom pozorištu daje se predstava „Moj muž“ u režiji Jovane Tomić, a u predstavi igraju Sanja Marković i Jovana Belović.

U Ateljeu 212 večeras se daje predstava „Sin“ u režiji Ane Tomović, a u kojoj igraju Luka Grbić, Svetozar Cvetković, Isidora Minić, Tamara Dragičević, Branislav Zeremski i Relja Janković. U istom pozorištu sutra će se davati predstava „KAFA I CIGARETE – POZDRAV IZ BEOGRADA“ posvećena filmu Džima Džarmuša “Coffee and Cigarettes”, a u režiji Mie Knežević.

U nedelju, Atelje 212 daje predstavu „64“ Alise Stojanović u kojoj uoge tumače Hana Selimović, Miloš Timotijević, Jelena Đokić, Branislav Zeremski, Denis Murić, itd.

Jugoslovensko dramsko pozorište za vikend daje predstavu „Tiho teče Misisipi“ u režiji Ivice Buljana.

Bioskopski repertoar takođe ne manjka.

Tu je premijera filma „Tiho mesto 2“, zatim „Žena koja obećava“. „Živ čovek“, „Kruela“ ili „Zlica“, „Godzila protiv Konga“, „Kako dalje“, itd.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar