Amber Herd Foto: Tanjug/Aaron Chown/PA via AP

Suđenje Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd već danima je glavna tema, kako domaćih, tako i svetskih medija. Mnogi detalji iz Depovog života su već uveliko poznati javnosti, ali malo ko zna ko je bila Amber pre braka sa slavnim glumcem.

Džoni Dep je tužio bivšu suprugu zbog članka u Vašington postu iz 2018. godine, u kojem je Amber sebe opisala kao žrtvu nasilja u porodici. Iako nije imenovala Džonija, jasno je da je mislila na njega. Suđenje traje već nekoliko nedelja, a na poslednjim ročištima je svedočila Amber.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ovde sam jer me moj bivši muž tuži. Borim se da nađem reči da opišem koliko je ovo bolno, užasno mi je da sedim ovde nedeljama i proživljavam sve ovo. Ovo je najbolnija i najteža stvar kroz koju sam ikada prošla“, rekla je Amber kojoj, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, malo ko veruje.

Herd je rođena u Ostinu u Teksasu, njeni roditeli nisu bili baš imućni, a njen otac Dejvid bio je vlasnik male građevinske kompanije.

Ona ima mlađu sestru, Vitni. Amber se u mladosti nije bavila glumom, već manekenstvom.

Odrasla je u katoličkoj i konzervativnoj porodici, a sa 16 godina je postala ateista, nakon što joj je najbolja prijateljica poginula u saobraćajnoj nesreći. Naredne godine je napustila srednju školu, otišla u Los Anđeles i počela da se bavi glumom.

Glumačku karijeru započela je u muzičkim spotovima za pesme „There Goes My Life“ i „I Wasn’t Prepared“, kao i u malim ulogama u televizijskim serijama. Prvu ulogu u fimu dobila je 2006. godine, uloga po kojoj je postala poznata javnosti je u filmu „Aquaman“. Inače, njeno pojavljivanje u nastavku ovog filma je dovedeno u pitanje, nakon što je preko tri miliona ljudi potpisalo peticiju da Amber izgubi ovu ulogu.

Džoni Dep Foto:EPA-EFE/JIM WATSON

Amber i Džoni su se upoznali 2011. godine, a ona je tada bila u vezi sa slikarkom i fotografom Tasjom van Re, čije je i prezime tada uzela. Herd je tada izjavila da ne želi da se ukalupi u određenu seksualnost. Tokom veze sa Tasjom, Amber je bila uhapšena zbog nasilja, ali je van Re kasnije je izjavila kako je sve to bio nesporazum.

„Imala sam uspešne veze i sa muškarcima i sa ženama. Volim koga volim, važno mi je kakva je neko osoba“, rekla je Amber.

Glumica je nakon Depa bila u kraćoj vezi s milijarderom Ilonom Maskom, a nakon njega je ponovno stupila u vezu sa ženom, producentkinjom Bjankom Buti. Prošle godine dobila je i ćerku koju je rodila surogat majka.

BONUS VIDEO: Sudski dosije Džonija Depa Gosti Jugoslav Tintor i Aleksandar Ignjatović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare