Kežmanova bivša žena od razvoda napravila biznis

Showbiz 22. maj. 202108:08
Podeli:
Emilija i Mateja Kežman. Foto: Privatna arhiva, Starsport

Prvoj supruzi proslavljenog fudbalera Mateje Kežmana, Emiliji Kežman, podelom imovine nakon razvoda pripali su, između ostalog, apartmani u Herceg Novom, koje je renovirala i sada ih iznajmljuje. Osim toga, pripao joj je i plac od 28 ari na Dedinju, koji je stavila na prodaju.

PROČITAJTE JOŠ

Proslavljeni fudbaler Mateja Kežman se od prve supruge Emilije, s kojom ima troje dece, razveo 2014. godine. Njihova brakorazvodna parnica trajala je čak tri godine, a ovaj razvod smatra se jednim od najskupljih na domaćoj javnoj sceni.

Kako Nova.rs saznaje, posle mukotrpne agonije Emiliji su pripale nekretnine u Crnoj Gori i plac od 28 ari u Beogradu.

Prema našim daljim saznanjima, prva supruga nekadašnjeg igrača Partizana pokrenula je sopstveni biznis sa apartmanima u Herceg Novom koje trenutno izdaje, a navodno ih je stavila i na prodaju.

„Emilija je u poslednjih nekoliko meseci često odlazila na crnogorsko primorje zbog renoviranja apartmana. Opremila ih je najboljom belom tehnikom i nameštajem. Zahvaljujući prijateljima koji su joj pomogli, proširila je svoj biznis oko bukinga. Ona je te iste apartmane stavila i na prodaju jer mogu poslužiti i kao poslovni prostor“, rekao je naš izvor.

Emilija Kežman. Foto: Privatna arhiva

Prema podeli bračne tekovine, Emiliji je pripao i plac na Dedinju, koji je takođe stavila na prodaju.

„Zemljište je mnogo veliko da bi Emilija za sebe i decu izgradila kuću, a i navikli su na život u stanu. Ona je zajedno sa Matejom tokom braka imala plan da se tu izgradi veliki objekat, ali sve je stalo jer su u tom periodu počeli problemi u braku, a ubrzo su pokrenuli i brakorazvodnu parnicu“, dodaje izvor Nova.rs.

Mateja Kežman Foto: Starsport/Pedja Milosavljevic

Podsetimo, Mateja i Emilija bili su u braku 11 godina. Bivši fudbaler plaćao je alimentaciju 300 evra po detetu na mesečnom nivou, da bi se kasnije taj iznos, po zahtevu bivše supruge, povećao. Njegova imovina se procenjivala na oko 15 miliona evra, te je u periodu razvoda posedovao brojne nekretnine, a neke od njih su stanovi na Vračaru i Zemunu, lokali, plac na Dedinju, hotel i apartmani u Crnoj Gori.

Tokom brakorazvodne parnice bivši fudbaler živeo je u vanbračnoj zajednici sa Marijom Perković, koja mu je rodila sina Filimona.

Sada je u srećnom braku sa Tarom Šumonjom, sa kojom takođe ima dete.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar