Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto/Instagramzourana_guevara/@djordjepantic27

Pevačica otkriva da se ne viđa sa Matejom Kežmanom i Đorđem Pantićem, sa kojima je davno snimila duetske pesme "Mornar" i "Crno-bela ruža", ali da su uvek tu jedni za druge šta god da zatreba.

PROČITAJTE JOŠ

Zorana Pavić otkako je kročila na javnu scenu podržava fudbalski klub „Partizan“, za koji se i dan-danas maksimalno zalaže. Uvek je javno isticala svoje simpatije prema fudbalu, a svoju muzičku karijeru obeležila je i duetskim pesmama sa bivšim fudbalerima Matejom Kežmanom i Đorđem Pantićem. Zbog brojnih životnih nepredvidivih okolnosti pevačica se ne viđa sa sportistima, ali povremeno se čuje kad ima potrebe za tim.

„Uvek sam tu za njih dvojicu, do groba ću im biti verna, kao što se i spominje u pesmi „Crno-bela ruža“. Kežman i ja jedno drugom uvek čestitamo praznike poput Uskrsa, Božića. Nikad ne zaboravim njegov rođendan. Kada se pojavila jedna vest u novinama u vezi mog problema sa srcem, prva poruka je stigla od njega koja je glasila „Prijatelju, nadam se da je ovo dezinformacija“. Ja je čuvam. On je jedna ljudina. Osim toga što je naš duet „Mornari“ bio hit, malo njih zna da ju je uradio Milan Tap 011. On brzo živi i putuje pa se ne viđamo, ali je jedno divno biće. Kada je sa timom osvojio titulu u Holandiji, uz šampanje su ga naterali da peva pesmu koja je bila prevedena na snimku na holandskom jeziku“, rekla je Zorana i dodala da joj se Pantić nedavno javio nakon dužeg vremena.

„Kada je Pantić pročitao jednu moju izjavu, baš na vašem portalu Nova.r. javio mi se i baš me je obradovao. Pre toga sam ga srela kad sam radila kabare u jednom lokalu u Knez Mihajlovoj, maltene na ulici. Došao je sa svojom ženom i baš smo se ispričali. Međutim, stvarno baš dugo nismo u kontaktu. On je takođe divan dečko. Dok sam živa pamtiću kako je otvorio krov, odvrnuo do daske „Crno-belu ružu“ i kružio gradom. To je raj divni crno-beli dečak u njemu“, rekla je pevačica za portal Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar