Kesha
Kesha Foto:KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Američka pevačica Keša u ponedeljak se pojavila u vrlo smeloj odevnoj kombinaciji. Ona je bila jedna od zvanicna u umetničkoj kući i pozorištu Nuart u Los Anđelesu na premijeri drame "Pig" u kojoj glume Nikolas Kejdž, Aleks Vulf i Adam Arkin.

Vlasnica hitova „Tik Tok“ i „Blah Blah Blah“ nosila je dugačku, crnu, prozirnu haljinu ispod koje se jasno video provokativan bodi s tangama, pa ni ne čudi što je bila jedna od najfotografisanijih zvezda na pomenutom događaju.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica je nedavno predstavila svoju novu kolekciju modnih dodataka koji je kreirala u saradnji s kompanijom „Pretty Connected“, čije proizvode obožavaju i slavne dame kao što su: Sara Džesika Parker, Betani Frenklin i Vitni Kamings.

Osim toga, Keša je jedva dočekala popuštanje mera i povratak „novom normalnom“, stoga u avgustu planira da krene i na novu turneju, tvrdi izvor za američke medije.

„Volim da sam u blizini drugih ljudi, volim da zabavljam sve oko sebe. Mislim da će na ovoj turneji svi poludeti od sreće do granice koju nikad pre nisam videla“, rekla je Keša.

„Samo želim da ljudi dođu i otpuste svu tu silnu energiju koju smo morali da zadržavamo u telima posednjih godinu i po dana otkako nas je zadesila pandemija koronavirusa“, izjavila je ona nedavno.

Kesha
Kesha Foto:KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter