Foto:Instagram/Nemanja jovanović

Milan Popović, bivši partner hrvatske pop zvezde Severine Kojić, gostovao je na televiziji Hepi, prilikom koje je optužio pevačicu za zanemarivanje deteta, navodeći još da je bila pod dejstvom opojnih supstanci, tvrdeći usput i da je od njega tražila da se odrekne sina.

„Moj predlog je uvek bio, Severina radi ti svoj posao, ja imam sve vreme ovog sveta, pusti sina da bude kod mene. Kada ima vremena, neka dođe i neka ga uzme, to je još uvek predlog. Ne možeš ti roditeljsko pravo da delegiraš. Majka mora da vodi dete kod lekara, ili otac! Ja sam našao dokaze da se Severina nije bavila detetom, to je sve priča za medije, da je ona brižna majka, da se ja njoj svetim. Još uvek ona priča to, još uvek priča o inatu i ljubomori. Za mene je ta emotivna veza prestala posle šest meseci. Tri meseca smo imali vezu, druga tri su protekla u nesuglasicama, ne bih da kažem u svađama. Ja bih odlazio tada kada bi dolazilo da histerija i pokušaja svađanja. Tim ogromnim prepadima raspoloženja, koja su možda povezane i sa zavišnoćšu od nečega, ne znam šta je u opvim krajevima normalnom, u brašni, bez da uvredim, psihoaktivne supstance, šta god. Više sam nego siguran, kada sam tražio da se testiramo, da bi imali više poverenje jedno u drugog, na drogu, da, odbila je, izbila je svađa, kako ja od nje to smem da tražim, na kraju razgovarajući sa stručnjacima sam shvatio da je to glavni razlog tih njenih oscilacija, sa kojima nisam hteo da se nosim“, rekao je Popović u programu.

PROČITAJTE JOŠ

Tvrdi i da Severina navodno njihovog zajedničkog sina Aleksandra nije vodila u školu više od 40 dana.

„Ja nisam Severinin muž, nisam stigao da joj budem muž. Nije sve istina što se piše u medijima i što Severina govori. Razlog zašto je ta presuda donesena kada je donesena pre dve godine je bila osnovni razlog zašto je njoj smanjena količina vremena koju provodi sa detetom zato što pre te presude 46 dana nije vodila dete u školu. Onda su Centar za socijalni rad, posebno skrbništvo, sud, jednostavno seli i doneli odluku da imamo sve pola pola, sve praznike, ali kad dete ide u školu da dete bude kod mene, da bih ga vodio u školu. Ona ga nije vodila u školu 46 dana bez opravdanja, nema opravdanja za to, dete je trebalo da ide u školu. On je trebao da ponavlja razred, da polaže ispit, sreća u nesreći je bila ta korona, bio je online, pa smo on i ja jedan na jedan radili zajedno dva meseca intenzivno da bi on na kraju uspeo da položi sve. Nije istina kako ona kaže da je nju sistem maltretirao, da joj je oduzeo dete. Ona je medijska ličnost, one žive od vesti, fotografija, tekstova kakvi god oni bili. Jednom mi je ona rekla baš ovako, citirala je Gorana Bregovića: „Pišite šta god hoćete, samo mi stavite dobru sliku““, rekao je on.

„Mišljenje javnosti bi trebalo da bude potpuno nebitno u celom ovom procesu , o većini drugih konfliktnih razvoda niko ne piše o tome, nijedan razvod rastanak nije lak pogotovo za dete. Partneri prebole, distanciraju se, postanu imuni, ali za decu je to dugotrajna patnja. Svako dete će da vam kaže da je njegova najveća želja da tata i mama budu zajedno. Aleksandar nije pokušao da nas pomiri, nije ispravno da govorim o njemu jer on nije tu, pa da on kaže svoje mišljenje, ja ovako poštujem njega i njegovu privatnost i ne bih hteo o njemu da pričam. Da li je pokušavao ili nije, činjenica je da deca bilo da su iz konfliktnih razvoda ili ne, ta deca jednako će da vole i majku i oca, i da im trebaju i majka i otac u životu. Roditelj koji ne prepoznaje potrebu deteta da ima slobodu, da se oseća jednako kod oba roditelja po meni nije kompetentan roditelj“, dodao je Popović.

„Da su sudije u Splitu dali Srbinu dete, Severina bi ih okačila da vise na brdu“

„Ta presuda nije bila Sevrini kazna da je njoj oduzeto dete nego su sud i centar odlučili da dete živi sa mnom jer sam ga ja uredno vodio u školu, brinuo za njegove primarne i sekundarne potrebe. U međuvremenu je sud u Splitu koji je po mišljenju mnogih morao da se izuzme iz ove priče, obzirom da je Severina iz Splita, što bi rekao jedan moj prijatelj, kad Severina digne prst celi Split peva. Očigledno peva i sud u Splitu. Taj sud je mimo mišljenja i centra za socijalni rad i skrbništva i škole i presude zagrebačkog opštinskog suda doneo odluka koja nema veze ni sa čim što su oni napisali da je najbolje za dete. Presuda je 14 dana kod mame, 14 dana kod tate, potpuno ignorišu sve. Ona se žalila na presudu suda u Zagrebu. Ako gledamo presude suda za ljudska prava poenta je da se obezbedi pravično suđenje u svakom trenutku i sa strane ko gleda na postupak da kaže ovo je pravično, kako može da bude pravično, ja mali Srbin u Hrvatskoj protiv velike Severine u Splitu, njenom gradu, te sudije da su dale dete Srbinu u Splitu ja mislim da bi ih okačili naopačke da vise na Marianu iznad grada“, rekao je Popović na pomenutoj televiziji.

Severina je ranije u velikom intervjuu za hrvatske medije, s druge strane, tvrdila da je u godinama nakon rođenja deteta njen bivši partner Milan Popović na svaki mogući način pokušavao da kontroliše nju kao majku. Tvrdi da joj je pretio oduzimanjem deteta i da je doživljavala razne neprijatnosti na granici Crne Gore, ali i Srbije. Severina kaže i da je po nalogu Nebojše Stefanovića proveravan njen ulazak iz Hrvatske u Srbiju.

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za staraljestvo nad decom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (11)