Jelena Đukić: Idealan odmor za mene ne postoji

Showbiz 22. jul. 202118:59
Podeli:
Jelena Djukic
Jelena Đukić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Glumica Jelena Đukić, zvezda serije Igra sudbine, trenutno uživa na zasluženom odmoru u Kotoru, gde je odlučila da provede par slobodnih dana u pauzi od snimanja i proba u pozorištu. Kako kaže u razgovoru za novine Nova, ovo je za nju "aktivni odmor", jer umesto ležanja na plaži, putuje i obilazi restorane.

Pročitajte još:

„Ovo nije pravo letovanje u pravom smislu te reči. Traje samo nekoliko dana i više je običan predah od posla, jer imam slobodne dane koje sam želela da iskoristim da sa prijateljima odem u mini obilazak Bokokotorskog zaliva. Provodim vreme na divnim plažama crnogorskog primorja. Trenutno se nalazim u Kotoru i uživam u lepotama dobre hrane i ovim čudnovatim istorijskim zidinama koje nas okružuju“, kaže Jelena Đukić.

„Zaista je lepo samo i na trenutak otići i promeniti pogled i scenagorafiju i napraviti predah. Vraćam se jako brzo svojim obavezama, već od nedelje sam na snimanju. Odmoru je vrlo brzo kraj.

Svima bih preporučila jedan lep obilazak crnogorskog primorja, ima dosta toga da se vidi. Zaista je lepo, čisto i bezbedno što se tiče korona mera. Svuda po restoranima su obavezne maske, radnici nose maske, potrebne su i u prodavnicama. Preporuka od srca“, dodala je glumica.

Idealan odmor za nju, govori, ne postoji.

„Za mene ne postoji idealan odmor. Sve to zavisi od trenutka do trenutka. Nekada volim da se izležavam na plaži i da se sunčam, a sada je drugačije, više je u vožnji, obilascima restorana. Aktivan odmor, tako ja to zovem. Čuvam se od Sunca“, rekla je Jelena za novine Nova.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter

Komentari

Vaš komentar