Ideja iz karantina: Srpski đaci snimili spot s grupom „Kvin“

Showbiz 17. maj. 202023:49
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/Marko Pejcic

Osnivači grupe "Kvin" tokom pandemije koronavirusa snimili su karantinsku verziju hita "We are the champions" sa izmenjenim naslovom "You are the champions", koju su posvetili svima koji su učestvovali u borbi protiv korone.

Profesor Marko Pejčić došao je na ideju da sličan video napravi sa učenicima zrenjaninske škole koja će virtuelno pevati sa slavnim muzičarima, a to je uspeo i da sprovede u delo.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, na Jutjubu se može videti zajednički spot u kom rokeri Brajan Mej i Rodžer Tejlor iz „Kvina“ izvode svoj hit iz 1977. godine zajedno sa srpskim đacima iz muzičke škole.

U stvaranju ovog video zapisa su, kako prenose Novosti, učestvovali Pejčićevi prijatelji i kolege iz muzičke škole „Josif Marinković“ iz Zrenjanina, kao i učenici Alis Danijel, Ana Nedimović, Andrej Lukić, Angelina Brenda, Mateja Petrović, Filip Crnovršanin, Isidora Prodanović, Jana Mandić, Kalina Kekelj, Lena Vulićević, Lidija Sekulović, Maša Radišić, Milica Trifunović, Milan Jelić i još mnogo sjajnih budućih pevača i instrumentalista.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar