Elizabet Olsen Elizabeth Olsen
Elizabet Olsen Foto:EPA/HANNAH MCKAY

Američka glumica Elizabet Olsen, koja je razbesnela Srbiju zbog sramne izjave da u našoj zemlji "Nema ničeg jedinstveno srpskog, jer mi kao narod postojimo tek trinaest godina", apsolutni je hit na stranicama "za odrasle" u inostranstvu.

PROČITAJTE JOŠ:

O njoj se zna samo da je na velikom platnu završila zahvaljujući sestrama bliznakinjama Meri Kejt i Ešli Olsen. Iako je glumila u blokbasterima „Osvetnici: Era Ultrona“, „Kapetan Amerika“, „Osvetnici: Rat beskraja“ i „Kraj igre“, a sada u popularnoj seriji „Wanda Vision“, malo ljudi zna ko je, zapravo, Elizabet.

Elizabet je išla u umetničku školu u Njujoruku i bila je u trogodišnjoj vezi s glumcem Bojdom Holbrukom. Posle njega je stupila u vezi s Robijem Arnetom, muzičarem iz benda „Milo Greene“.

Međutim, pored pa moramo priznati siromašne karijere, makar kada je Holivud u pitanju, Elizabet je veoma popularna na stranicama „za odrasle“ zbog filmova u kojima je glumila i u kojima se, skoro svaki put, skidala do gole kože i glumila eksplicitne scene.

Poslednji u nizu je snimak koji se pojavio na jednom sajtu, a na kom se vidi gola glumica koja poziva partnera da joj „svašta radi“, dok se ona dodiruje, a stranica „scandalplanet“ je čak objavila i skrinšot akcije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, FejsbukTviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare