Elizabet Olsen
Elizabet Olsen Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Američka glumica Elizabet Olsen, jedna od sestara Olsen, dala je intervju za emisiju "Keeping Secrets", u kojem je, između ostalog, govorila o snimaju filma u Srbiji. U jednoj od izjava, rekla je da "Nema razloga da bilo ko poseti Srbiju", kao i da u Srbiji "Nema ničeg jedinstveno srpskog, jer oni postoje tek trinaest godina".

PROČITAJTE JOŠ

„Zapravo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju“, rekla je ona u intervjuu, dodajući da „nema razloga da bilo ko dođe u Srbiju“.

Rekla je da je u Srbiji snimala par meseci, te da je bila slobodna samo nedeljom, i da je tada imala prilike da upozna našu državu i kulturu.

„Veoma je interesantno mesto. Snimali smo tamo 6 dana nedeljno i imali smo samo jedan slobodan dan“, ispričala je ona.

Voditeljke su se nasmejale na njenu konstataciju, ali su istakle da „milioni Srba gledaju našu emisiju“, te su pozdravile svoje gledaoce.

Pojedini korisnici društvenih mreža našli su se uvređeni zbog ovakvog narativa poznate glumice. Kako kažu, ona je uvredila našu zemlju i naše stanovništvo.

Tviterom su kasnije krenuli da se šire uvredljivi komentari na račun Elizabet Olsen.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare