Podeli
Foto: Arhiva

Mnogi ljudi širom sveta morali su potpuno da promene svoj način života zbog pandemije koronavirusa, a ova novonastala situacija umnogome je uticala i na domaću estradu, koja zbog zabrana i novih mera ima sve manje nastupa.

AUTOR: Milica Štulović

PROČITAJTE JOŠ

Naime, iako su pripadnici srpske estrade važili za one kojima u džepu nikada ne manjka novca, baš oni su sada došli u situaciju da moraju da traže alternativne izvore prihoda kako bi punili svoju kasu.

Tako su neki od predstavnika domaće javne scene postali Jutjuberi, dok su drugi pak svoju šansu videli u tome da započnu sopstveni biznis. E, sad, koliko Jutjub može da nadomesti zaradu od nastupa, ne možemo da nagađamo, mada svakako može da doprinese njihovom džepu, posebno ako uzmemo u obzir to da kao već poznate ličnosti ne moraju da “grabe” popularnost.

Marija Šerifović
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Marija Šerifović

Pevačica Marija Šerifović tokom krize izazvane koronavirusom postala je jutjuberka. Naime, evrovizijska pobednica pored svoje uloge u žiriju muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” trenutno snima vlogove.

To je obradovalo njene fanove koji sada imaju priliku da zavire u njen privatan život. Svoj prvi vlog Marija je posvetila snimanju pomenutog šou programa, dok je u nekom od narednih spremala tortu u poslastičarnici svoje majke Verice Šerifović.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Maja Berović

Pevačica Maja Berović izabrala je za sebe nešto drugačiju alternativnu mogućnost za zaradu. Naime, Maja se bacila na kozmetički biznis, te je izbacila svoju liniju šminke koja je dostupna na onlajn šopu.

Foto: Ivan Dinić/Nova S

Emina Jahović

Pevačica Emina Jahović, poput pomenute koleginice, takođe je izbacila svoju liniju šminke, a zbog biznisa koji je pokrenula, kako kaže, potpuno je zapostavila svoj privatan život.

“Ja nemam vremena, ne za ljubav, nego ni za obrok. Ova šminka i kozmetika koju proizvodim mi je uzela toliko energije, da mi scena teško pada i pisanje pesama mi teško pada. Ali verovatno je to normalno sada u ovom periodu”, rekla je pevačica nedavno za medije na beogradskoj promociji svog brenda..

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Zorica Brunclik

Pevačica Zorica Brunclik trebala je da održi svoj koncert u prvoj polovini naredne godine, međutim, sve je palo u vodu zbog koronavirusa. Ipak, ekscentrična pevačica našla je novu zanimaciju.

Naime, Brunclik je počela sa snimanjem vlastite emisije “Brunclikovanje”, a prvih pet pilot epizoda bi uskoro trebalo da bude emitovano na Jutjubu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar