Edita Aradinović: Slušam majku jer ona nikad ne greši

Showbiz 19. jul. 202121:41
Podeli:
Foto: Nemanja Novakovic/Promo

Pop zvezde Edita Aradinović i Sara Jo snimile su duet po imenu "Varalica". Muziku i tekst za ovaj letnji hit potpisuje Edita, a kako je u intervjuu za Nova.rs rekla, njena mama je glavni "krivac" što je baš sa Sarom ukrstila glas.

PROČITAJTE JOŠ

Tvoja mama je rekla da te je u ovoj pesmi videla u duetu sa Sarom. Da li je njena procena prevagnula da je kontaktiraš i koliko generalno tvoja porodica učestvuje u tvojoj karijeri?

– Moja mama je kreativna i maštovita zena i nju volim da slušam jer skoro nikad ne greši, a samo nju i imam. O da, i te kako se savetujemo i pomažemo. Ona je zapravo trebala da bude PR na ovom projektu (smeh).

O čemu govori pesma i šta je bila tvoja ideja dok si je pisala?

– Prvo sam napisala melodiju na neki izmišljeni tekst koji mi je u trenutku padao na pamet, a ostale su kljucne reči tipa “jednomsmernom ulicom se krećem, jednostavno slećem” – to je izletelo, a kasnije sam krojila priču da bude blesava i pevljiva. Nema neku duboku suštinu! Zamisao je bila dvoje zaljubljenih i ludih.

Tvoj muzički stil se dosta promenio tokom godina. Da li je to bila tvoja samostalna odluka, čist produkt vremena i odrastanja, ili je ovaj tip muzike bilo nešto što si ti oduvek želela da stvaraš?

– Mislim da je produkt vremena i sazrevanja, i ko zna da li ću se ovde zaustaviti. Za sad mi ovako prija i lepo mi je.

Šta očekuješ od ovog singla i planirate li ti i Sara da napravite neki zajednički nastup po ugledu na velike svetske zvezde koje umeju da oduševe fanove kolaboracijama?

– O da! Volela bih da nastupimo zajedno. Sara je poznata po velikim binama i tom tipu nastupa. Očekujem da će devojke devojčice da odlepe i da će se rado sećati ovog vremena.

Edita i Sara Jo Foto: Nemanja Novaković

Sara je u intervjuu za Novu podržala žene žrtve seksualnog nasilja. Da li bi ti želela da pošalješ poruku devojkama i devojčicama koje trpe bilo kakav vid zlostavljanja?

– Apsolutno da! I volela bih da se malo više priča o tome. Volela bih da mogu čarobnim štapićem da promenim svet, ali to nažalost nije u mojoj moći. Uvek ću se truditi da svoju popularnost iskoristim da između ostalog utičem na ovakve stvari i da skrenem pažnju na ovako bitne teme.

Bonus video

Koncert Amire Medunjanin na Banja Luka Festu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar