Edita Aradinović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Izjava pevačice Edite Aradinović napravila je opštu pometnju na društvenim mrežama, koju svi šeruju i prepričavaju.

PROČITAJTE JOŠ

Edita Aradinović našalila se na račun svog nosa, koji je smanjila operacijom, dok se u emisiji „Zvezde Granda – specijal“, prisećala svog učešća u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“.

Na pitanje koji nastup joj je tada bio najdraži, odgovorila je da joj je poseban onaj koji je posvetila svojoj majci.

„Kada sam pevala pesmu “I don’t wanna miss a thing“, grupe Aerosmith, jer sam pesmu posvetila mami. Pre operacije nosa sam ličila na tatu, a sad ličim na mamu! (smeh)“, našalila se Edita.

Podsetimo, Edita je javno priznala da devojkama preporučuje da promene ono što ih čini nezadovoljnim.

Edita Aradinović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Da, preporučujem devojkama da urade to, ako to osećaju i žele. Ja nisam imala velik nos, imala sam kuku, bila sam kapetan Kuka. Ljudi su obožavali moj stari nos i smatrali ga mojim zaštitnim znakom, a mene je nervirao – napisala je Edita nedavno uz svoju staru fotografiju.
– Ja sam nos želela da operišem odavno, ali isto tak nisam želela da to ikada krijem niti da to bude neka tabu tema. To odavno nije tabu tema, ja sam imala ozbiljan problem zbog kojeg mi je i glas otišao i nisam mogla da pevam ni da radim. Tako da sam ja u sklopu svoje devijacije što je bilo neophodno, odradila i estetski. Niti sam ga nešto presmanjila, niti preterivala – priznala je Edita jednom prilikom“, izjavila je pevačica svojevremeno.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)